Liikuntaa Keltinmäessä

Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Tiina Päivärinta
p. 014 266 7734
tiina.paivarinta[a]jyvaskyla.fi

Liikunnanohjaaja Tiina Päivärinta

Sivulle on koottu Keltinmäellä tarjottavia liikuntamahdollisuuksia ohjattuun ja omatoimiseen liikkumiseen.

Liikkumista tukevat palvelut

Kirjaston liikuntavälinelainaus

Keltinmäen kirjastosta on mahdollista lainata kirjastokortilla erilaisia liikuntavälineitä kahden viikon laina-ajalla. Kirjastosta löytyy yli 40 erilaista liikuntavälinettä ja peliä, jotka soveltuvat ulko- ja sisäliikuntaan. Ehdotuksia uusista välinehankinnoista otetaan vastaan.

Liikuntaneuvonta

Maksutonta henkilökohtaista liikuntaneuvontaa on tarjolla kaikenikäisille muun muassa Monitoimitalolla ja vesiliikuntakeskus AaltoAlvarilla. Vastaanotolle voi tulla esimerkiksi lääkärin ja sairaanhoitajan lähetteellä tai varaamalla ajan itse.

NytLiikkeelle

NytLiikkeelle -palvelukokonaisuus tarjoaa maksuttomia luentoja, liikunnallisia vinkkejä ja tempauksia ympäri vuoden eri puolilla Jyväskylää kuten myös Keltinmäellä.

Seniorikortti 

Seniorikortti on tarkoitettu omatoimiseen harjoitteluun kaupungin kuntosaleilla ja uimahalleissa. Seniorikorttia myydään kaupungin eri toimipisteissä. Kortin hinta on 80 euroa ja se on voimassa vuoden ostopäivästä.  

Penkilliset kävelyreitit

Sulan kelin Penkilliset kävelyreitit on tehty voimaa vanhuuteen tutuksi - ja tavaksi hankkeen puitteissa. Reitit ovat helppokulkuisia ja reitin varrella on useita levähdyspaikkoja.

Uimahallikuljetus

Maksuton uimahallikuljetus kulkee Keltinmäen kautta Vesiliikuntakeskus AaltoAlvariin. Uimahallissa voi osallistua ohjattuun vesijumppaan tai käydä omatoimisetsi uimassa, vesijuoksemassa tai kuntosalilla. Toiminta on uimahallissa maksullista.

Ulkoilu- ja virkistys

Liikuntapaikat ja liikuntatilojen varaukset

Myös nämä toimijat liikuttavat Keltinmäessä

 

 

 

Lisätietoja

Liikunnanohjaaja
Tiina Päivärinta
p. 014 266 7734
tiina.paivarinta[a]jyvaskyla.fi

Liikunnanohjaaja Tiina Päivärinta

Kaupunginosa: