Vesiliikunnan tuntikuvaukset

Vesijumppa

Kevyt/ Keskiraskas/ Raskas

Vesijumppa tapahtuu hartiasyvyisessä vedessä jalat pohjassa. Jumpassa käytetään erilaisia välineitä helpottamaan liikkumista vedessä sekä lisäämään veden vastusta ja näin tehostamaan harjoitusvaikutusta.
Vesijumpparyhmät soveltuvat myös aloittelijoille.

Vesijumppa, kevennetty

Kevyt

Kevennetty vesijumppa tapahtuu hartiasyvyisessä vedessä jalat pohjassa. Kevennetty vesijumppa on temmoltaan rauhallisempi kuin vesijumppa. Jumpassa käytetään erilaisia välineitä helpottamaan liikkumista vedessä sekä lisäämään veden vastusta ja näin tehostamaan harjoitusvaikutusta.
Vesijumpparyhmät soveltuvat myös aloittelijoille.

Vesicircuit

Kevyt/ Keskiraskas/ Raskas

Vesicircuit on hartiasyvyisessä vedessä tapahtuvaa kiertoharjoittelua hyödyntäen eri välineitä. Tunnin tehokkuutta voit itse säädellä tempoa lisäten tai vähentäen. Vesicircuit soveltuu myös aloittelijoille. Kevyt /Keskiraskas/Raskas

Syvänveden vesijumppa

Keskiraskas/ Raskas

Syvänveden vesijumppa on vesijuoksuvyön avulla reippaan musiikin tahtiin tapahtuvaa vesijumppaa. Jumpassa käytetään erilaisia välineitä helpottamaan liikkumista vedessä sekä lisäämään veden vastusta ja näin tehostamaan harjoitusvaikutusta. Jumppa ei sovi sydänoireisille melko reippaan temponsa vuoksi. Ryhmää suositellaan uimataitoisille.