Vehkahalli

Vehkahalli suljettu ke 20.1.

Vehkahalli on suljettu ke 20.1. kello 8-16 katolla tehtävien lumitöiden vuoksi. 

Aukioloajat

1.6.2020 alkaen
ma-su 8-22

Tilavaraus

Varaa tila

Vehkahallin varaustilanne 

Yhteystiedot

Wilhelm Schildtin katu 1
40700 Jyväskylä

Liikuntapaikkavastaava p. 014 266 4283

Vehkahalli on Jyväskylän Kortesuolla sijaitseva ylipainehalli, missä on jalkapallon harjoitteluun ja otteluihin lämmitettävä kumirouhe-tekonurmikenttä. Kentän pelialue on 105 x 68 m.

Hallissa ei ole sosiaalitiloja, vaan pukeutumis- ja suihkutilat otteluiden yhteydessä tapahtuu Viitaniemen liikuntapuistossa. Otteluiden ja turnauksien yhteydessä seurat voivat käyttää Harjun stadionilla sijaitsevia pukuhuoneita 3 ja 4. Pukuhuoneiden tarve tulee ilmoittaa etukäteen kummassakin tapauksessa liikuntapaikanhoitajalle p. 014 266 4283

Hallin käyttö ja kuluvalvonta

Halli on käytössä ainoastaan myönnetyillä harjoitus- tai otteluvuoroilla, muina aikoina ovet ovat lukossa. Kentälle voi mennä vasta kun oma harjoitusvuoro alkaa.

Vehkahallissa on käytössä Timmi-tilanvarausjärjestelmään kytketty kulunvalvonta. Onnistuneen tilavarauksen jälkeen varaaja saa PIN-koodin, joka toimii oven yhteydessä olevaan ohjausyksikköön. Koodilla pääsee sisään 30 minuuttia ennen varatun vuoron alkamista.

Turvallisuus

Kulku halliin tapahtuu pyöröoven kautta, muita ovia ei saa käyttää kuin hätätapauksissa. Tuulen ollessa 15 m/s tai enemmän sekä suuren lumikuorman takia halli suljetaan. Hallin suurin sallittu henkilömäärä on 480 ja otteluiden ja turnausten aikana on huomioitava, että hallissa ei ole katsomotiloja.

Vehkahalli