Hyppää pääsisältöön
Kuva
Liikennettä Puistokadulla

Jyväskylän katu- ja tieverkosto on useamman toimijan omistuksessa. Kaupunki omistaa ja ylläpitää kaikkiaan 600 kilometrin verran kaupunkialueen katuverkostoa. Kaupunkialueella sijaitsevat maantiet ovat Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen (ELY-keskus) ylläpitämiä. Kaupungin ja ELY-keskuksen ylläpitämien väylien lisäksi kaupunkialueella on useita satoja kilometrejä yksityisiä teitä.

Kaupungin katujen suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon liittyen voi antaa palautetta palautekanavan kautta. Tarkistathan ennen palautteen antamista, kuuluuko kyseinen väylä kaupungin vai ELY-keskuksen ylläpitoon. ELY-keskuksen ylläpitämät tiet on merkitty paikkatietoikkunaan sinisellä. Niihin liittyvät palautteet kannattaa osoittaa suoraan ELY-keskukselle.

ELY-keskusten Liikenteen asiakaspalvelu

Kirri-Tikkakoski moottoritiehanke

ELY-keskus on käynnistänyt uuden moottoritien rakentamisen Kirrin ja Tikkakosken välille. Hanketta koskevat palautteet voi laittaa suoraan sähköpostilla osoitteeseen kiti[at]vayla.fi. Palautteeseen pyritään vastaamaan kolmen työpäivän kuluessa. Lisätietoa löytyy hankkeen verkkosivuilta ja Facebookista.

Häiriötiedotteet

Kysy tai anna palautetta

Asiasanat: