Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lasten Lystin joulukuun tapahtumat

Vallitsevan koronatilanteen takia päivitämme nettisivuillemme vain Lasten Lystin (Jyväskylän kulttuuripalveluiden järjestämän) oman ohjelmiston. Lasten Lystin syksyn 2021 esitteeseen on koottu myös muut lasten tapahtumat. Ennen tapahtumaa kannattaa tarkistaa kunkin järjestäjän omilta nettisivuilta tai somekanavilta, onko tapahtuma toteutumassa ja millaiset ohjeet sinne on. Liput tapahtumiin kannattaa ostaa hyvissä ajoin, koska kaikissa tapahtumissa noudatetaan turvaväliohjeita.


Turilas ja jäärä -leffa (S)

La 11.9. klo 20-20.30 Lehtisaaren uimaranta, Teeritie, 40900 Säynätsalo


Turilas ja Jäärä on nukkeanimaatio ötökkäystävyksistä, jotka ruoanhakuretkillään keksivät käyttötarkoituksia löytämilleen tavaroille.  Ohjaus: Ismo Virtanen ja Mariko Härkönen. Kello 21.00 elokuvailta jatkuu elokuvalla Kauas pilvet karkaavat (aikuisille). Uimarannan kahvila auki tapahtuma aikana. Yhteistyössä Lehtisaaren Loisto ry ja Keski-Suomen elokuvakeskus.
Vapaa pääsy! Ilmoittautuminen elokuvanäytökseen lehtisaarenloisto@gmail.com. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä tuletteko lasten- vai aikuisten elokuvanäytökseen.

 

Mimmit -lastenkonsertti


Mimmit-yhtyeen Musiikki yhdistää -lastenkonsertti    

su 19.9. klo 15-15.45 Palokan koulukeskus, Koivutie 5, 40270 Jyväskylä

”Mimmit Musiikki yhdistää”- esitys on täysin uudenlainen koko perheen konserttikokemus, joka yhdistää tutut Mimmit-laulut, tukiviittomat ja laulujen tarinoita tukevat tausta-animaatiot. Tukiviittomat kehittävät ihan jokaisen lapsen kielellisiä valmiuksia. Musikaalisesti toteutetut viittomat ovat kuin tanssia käsillä. Konsertissa opetellaan viittomia ja lapset pääsevät viittomaan ja leikkimään mukana! Musiikki yhdistää- konsertissa kuullaan Musapatti-lauluja sekä Mimmien hittibiisejä vuosien varrelta. Mimmien ja bändin kanssa mukana lavalla nähdään viittomakielen ja puhevammaisten tulkki Siina Liimatainen.

Liput 12 €, verkkokauppa.jyvaskyla.fi

Kuva
Mimmit-yhtyeen ja tukiviittoja Siina Liimataisen konsertin mainos

 

 

Loistodisko

La 25.9. klo 12-13.30 & 14-15.30 Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä

Mukana Visual jockey eli VJ Indigo, joka luo diskoon visuaalisuutta valoilla tanssivan videotaiteen muodossa. DJ Joniveli nostaa musiikillaan fiiliksen kattoon. Diskossa pääsee kokeilemaan sirkusvälineitä sirkusammattilaisten kanssa ja luvassa on Jyväskylän Sirkuskoulun ohjaajien taidokkaita esityksiä. Myynnissä herkkuja ja valoleluja. Loistodisko järjestetään osana Valon kaupunki -tapahtumaa.

Liput 7€, verkkokauppa.jyvaskyla.fi

Kuva
Tyttö istuu lattialla discovalaistussa tilassa
Asiasanat: