Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lasten Lystin lokakuun tapahtumat

Vallitsevan koronatilanteen takia päivitämme nettisivuillemme vain Lasten Lystin (Jyväskylän kulttuuripalveluiden järjestämän) oman ohjelmiston. Lasten Lystin syksyn 2021 esitteeseen on koottu myös muut lasten tapahtumat. Ennen tapahtumaa kannattaa tarkistaa kunkin järjestäjän omilta nettisivuilta tai somekanavilta, onko tapahtuma toteutumassa ja millaiset ohjeet sinne on. Liput tapahtumiin kannattaa ostaa hyvissä ajoin, koska kaikissa tapahtumissa noudatetaan turvaväliohjeita.

Värikkäät

Su 7.11. klo 13-13.30 Huhtasuon yhtenäiskoulu, Suluntie 18

Lavalla: tanssija Kati Taitonen, sirkusakrobaatti Mika Seppälä ja tanssija/sirkustaiteilija Salla Santanen

Sininen. Punainen. Keltainen.

Värikkäät on sanaton, mielikuvituksellisella äänimaailmalla ja musiikilla väritetty teos koko perheelle. Sinisen, punaisen ja keltaisen matkassa katsojat hyppäävät värien eriskummalliseen, sirkustelevaan & tanssivaan, ja vähän jännittäväänkin maailmaan, johon lopulta avautuu myös välivärien kirjava kavalkadi. Teos on lumonnu niin iso kuin pienetkin katsojat visuaalisuudellaan ja veikeällä, koko teoksen läpi sävelletyllä musiikilla. Vapaa pääsy!

Lapsen oikeuksien päivän juhlagaala

La 20.11. klo 17-19, Kulttuuritalo Villa Rana, Seminaarinkatu 13

Puetaan juhlamieli ylle ja nostetaan yhdessä maljat! Lapset ovat itse suunnitelleet illan sisältöä, luvassa yllätysohjelmaa ja pientä purtavaa. Hyvästä tunnelmasta pitää huolen Kruuvaus-bändi. Illan aikana julkistetaan vuoden 2021 Kulttuuriaitan lastenkulttuuripalkinto, Kansainvälistä lapsen oikeuksien päivää juhlitaan vuosittain 20. marraskuuta ja päivää edeltävän juhlaviikon tavoitteena on lisätä lapsen oikeuksien toteutumista ja sopimuksen tunnettuutta. Tänä vuonna teemana on lapsen oikeus hyvää kohteluun. Mulla on väliä, sulla on väliä! Vapaa pääsy!

Asiasanat: