Hyppää pääsisältöön
Kuva
Lasten Lystin syyskuun tapahtumat

Vallitsevan koronatilanteen takia päivitämme nettisivuillemme vain Lasten Lystin (Jyväskylän kulttuuripalveluiden järjestämän) oman ohjelmiston. Lasten Lystin syksyn 2021 esitteeseen on koottu myös muut lasten tapahtumat. Ennen tapahtumaa kannattaa tarkistaa kunkin järjestäjän omilta nettisivuilta tai somekanavilta, onko tapahtuma toteutumassa ja millaiset ohjeet sinne on. Liput tapahtumiin kannattaa ostaa hyvissä ajoin, koska kaikissa tapahtumissa noudatetaan turvaväliohjeita.

TaidePiiLOn Maja – tila luovuudelle, taiteelle ja leikille!

4.10.-10.10.
Kauppakeskus Sokkari, 2. krs. Tilaan on vapaa pääsy, lukuun ottamatta maksullisia tapahtumia ja värikylpy-työpajoja.

Maja kutsuu kaikki taideseikkailuun, yhdessä perheen tai ystävien kanssa! Maja on luovan leikin ja taiteen tila, jossa jokainen voi tutustua oman aikataulun ja kiinnostuksen mukaan mm. Vauvan vinkkeli -taidenäyttelyyn, leikkiä Taideteltan aisteja kutittelevilla materiaaleilla, rakentaa yhteistä Ystävyyden linnaa tai nostaa tossut kohti kattoa ja olla vaan.

Vauvojen värikylpy -työpajat

Keskiviikko 6.10.
klo 16:00 (4-24 kk)
Klo 17:30 (1-2 vuotiaat taaperot)
Vauvojen värikylpy -työpaja kutsuu vauva- ja taaperoperheet yhteiseen seikkailuun vauvan vinkkelistä katsottuna: tutkimaan erilaisia värejä ja materiaaleja kaikilla aisteilla, tunnustellen, luovasti leikkien, maistellen ja haistellen.

Vauvojen värikylpy on Porin lastenkulttuurikeskuksessa kehitetty vauvoille kohdennettu kuvataidemenetelmä, missä maaleina käytetään turvallisia elintarvikkeista pohjautuvia värejä.

Liput 12 euroa / perhe
Ennakkoilmoittautumiset: taidepiilo@gmail.com

VauvaTUUTTi®

La 9.10. klo 10-12 ja 12.30-14.30
Su 10.10. klo 12-14 ja 14.30-16.30

VauvaTUUTTi on kaikille vuoden aikana syntyneille vauvoille perheineen kohdennettu tapahtuma, jossa sukelletaan valloittavaan ja elämykselliseen taidemaailmaan tutkimaan värien, muotojen, äänien, satujen ja liikkeiden ihmeitä. Ohjelmassa on vauvan aisteja kutkuttelevia esityksiä, ihania kohtaamisia ja non stop -työpajoja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi vauvalle lausuttu Runomaatin runo, Taivaanrannan pikkumaalarit tai klassisen musiikin hittien “Klasari-reivit” vauvoille? VauvaTUUTissa julkistetaan myös Vauvan vinkkelin uusi videoteos. VauvaTUUTTi järjestetään neljä kertaa viikonlopun aikana samansisältöisenä, valitse paras kellonaika teidän perheellenne.

Liput 8 euroa tai perhelippu (max 4 hlö) 28 euroa, verkkokauppa.jyvaskyla.fi 
TaidePiilOn Maja Facebookissa

TaidePiiLOn Maja toteutetaan yhteistyössä Kauppakeskus Sokkari, Jyväskylän keskustan kehittämishanke, Jyväskylän kulttuuri- ja osallisuuspalvelut / Lasten Lysti ja Alva

Kuva
Taidepiilon Vauvatuutti

 

Sirkuskiertue

Esiintyjät: Sirkustaiteilija Heikki Leppävuori, näyttelijä Vesa-Petteri Asikainen ja Klovni Merle Abo

PerformanceSirkus tarjoaa erityisesti lapsille ja ikääntyvile suunnatun yhteisen sirkuskiertueen. Esityksessä on mukana sirkuksen eri taitovälineitä, tasapainotemppuja, jongleerausta ja akrobatiaa tarinankerronnan keinoin. Sirkustyöpaja sosältää iloa ja onnistumisen kokemuksia helppojen sirkustemppujen lomassa. Työpajassa tutustuaan eri sirkuslajeihin kuten jongleeraukseen, sirkusvälineisiin ja tasapainoiluun. Esitys ja työpajat sopivat kaiken ikäisille ja -tasoisille.

Esityksen kesto 45 min. Työpajan kesto 60 min. Vapaa pääsy!

 

Ti 5.10. klo 14.30 ZIRKUSS-esitys, Palokan kirjasto, Koivutie 5

Ti 5.10. klo 17.30 ZIRKUSS-esitys, Liinalammin koulu, Tervaruukinkatu 36, Tikkakoski

Ke 6.10. klo 9.30 ZIRKUSS-esitys, Keljon Tapiola, Keljonkankaantie 10

Ke 6.10. klo 10.30 Sirkustyöpaja, Keljon Tapiola, Keljonkankaantie 10

Ke 6.10. klo 17.30 Sirkustyöpaja, Vesangan koulu, Rientolantie 40 

To 7.10. klo 9.30 ZIRKUSSS-esitys, Piippurannan Klubi, Paperitehtaankatu 1

To 7.10. klo 14.30 ZIRKUSS-esitys, Satamakapteeni, Korpilahdentie 8, Korpilahti

To 7.10. klo 17.30 ZIRKUSS-esitys, Kortteli Klubi, Vapaudenkatu 48-50

Pe 8.10. klo 9.30 ZIRKUSS-esitys, Vaajakosken liikuntahalli, Urheilutie 36

Pe 8.10. klo 12.30 ZIRKUSS-esitys, Yrttisuon perhepuisto, Kekkolantie 18

Kummituskekkerit

La 30.10. klo 10.30-11.15 & 13-13.45 Jyväskylän kaupunginkirjasto, Minnansali, Vapaudenkatu 39-41

Teatteri Hevosenkengän hurmaava ja jännittävä nukketeatteriesitys yli 3-vuotiaille. Autiotalon kummitukset valmistautuvat synttärijuhliin: höperö kreivi Konrad Kullervo von Knackenhaus täyttää keskiyöllä 550 vuotta ja pikkukummitus Hugo ystävineen touhuaa innokaasti yllättääkseen hänet. Tärveltyykö yllätys, kun kutsumaton vieras, kakkurosvo Sulo Sacher puuttuu peliin. Vapaa pääsy! 

 

Ladataan...
Asiasanat: