Elokuu

Alvar Aalto -museon työpajat

Lapsille ja koululaisille

Ti 4.8. klo 10-13 Pienoismaisema -työpaja 

Ke 5.8. klo 10-13 Minimaja -työpaja

To 6.8. klo 10-13 Mutkan takana -työpaja
 

Elojuhla Tikkalassa

La 22.8. klo 11-16

Laukkalan tila, Petäjävedentie 1798, Tikkala

Viirun ja Pesosen kesä -näytelmä (klo 14): Harjulan seurantalo, Petäjävedentie 1641

Elojuhla kokoaa kaiken ikäiset nauttimaan Viirun ja Pesosen kesä -näytelmästä, toritunnelmasta ja osallistavista taide-elämyksistä Korpilahden Tikkalan hurmaavaan maalaismiljööseen. Eloa ja elonkorjuuta juhlitaan Laukkalan tilan historiallisessa pihapiirissä sekä Harjulan seurantalolla.

Laukkalan tila kotimuseoineen on elävää kulttuuriperintöä parhaimmillaan. Tapahtumassa pääsee luomaan myös uutta kulttuuriperintöä osallistavan taiteen keinoin. Tilan torimyyjiltä voi poimia mukaan vaikkapa sadonkorjuun antimia ja käsitöitä.

Viirun ja Pesosen kesä on Sven Nordqvistin teoksista dramatisoitu sydämellinen uutuusnäytelmä, jonka teemoina on yksinäisyys ja ystävyys. Näytelmän on ohjannut ja dramatisoinut Erika Hast. Rooleissa nähdään teatterin ammattilaiset Juha Valkama, Erika Hast ja Tarja Matilainen.

Tarkastathan Poko-Korpilahden verkkosivuilta pitääkö näytelmään hankkia ennakkoliput. Varaathan mukaasi käteistä mahdollisia tori- ja kahvilaostoksia varten.

Kesto n. 1,5 tuntia, sis. väliajan
Vapaa pääsy!

Pupuhuhdan syysbasaari

Pe 28.8. klo 17-19, Pupuhuhdan entisen koulun hiekkakenttä, Pupuhuhdantie 17

Pupuhuhdan syysbasaarissa tietoa ja touhua koko perheelle! Tule tutustumaan alueen palveluihin sekä osallistu entisen koulualueen suunnitteluun. Lapsia viihdyttävät taikuri sekä Mannerheimin lastensuojeluliiton puuhapiste. Pupun luona pääsee testaamaan erilaisia valoja pimenevässä illassa. Vilttikirppikselle voi tulla myymään sekä tekemään löytöjä. Tapahtuma on ilmainen ja tarjolla on pientä purtavaa.

Vapaa pääsy!

Ultravioletti-tanssityöpaja

ti 25.8., ti 1.9., ti 8.9., ti 15.9. ja ti 22.9. klo 16.30-19

Juomatehtaan studio, Vapaudenkatu 25

Ultravioletti-tanssityöpaja on varhaisnuorille suunnattu viiden kerran työpaja, jossa tutustutaan tanssiin hyödyntäen uv-valon elementtejä. Työpajassa tutkitaan liikkeen monia ulottuvuuksia, ja valmistetaan pienimuotoinen esitys uv-
valon illuusiovoimaan tukeutuen. Ilmoittautuminen työpajaan edellyttää osallistumista kaikille kerroille.
10–13-vuotiaille, ohjaajana taidekasvattaja Laura Rukola
5 krt / ilmainen, ilmoittautuminen info(at)tanssinkeskus.fi
Järjestää Keski-Suomen Tanssin Keskus

Asiasanat: