Esiintyjäksi Päivähoidon Lystiin

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua esiintyjäehdokkaaksi Päivähoidon Lystin kiertueelle. Päivähoidon Lystissä jokainen Jyväskylän kunnallinen ja yksityinen päiväkoti saa valita listalta mieleisensä / tilaan soveltuvan esiintyjän. Listan esiintyjävalinnat tekee Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut. Hakemuksia tulee yleensä paljon, joten vain valituille esiintyjille ilmoitetaan henkilökohtaisesti valinnasta.

Kulttuuripalveluiden asiakasrekisterien tietosuojaselosteet (pdf)

Ohjeita esiintyjille: Päiväkodit tietävät, että esiintyjät ottavat yhteyttä ja sopivat esityspäivämäärät ja -ajat. Päiväkodit ottavat esiintyjät vastaan esityspäivänä ja järjestävät esitystilan valmiiksi. Esiintyjä ilmoittaa sovitut esiintymispäivät ja kellonajat kulttuuripalveluille ennen kiertueen alkamista. Esiintyjät kiertävät päiväkoteja kevät- ja syyskaudella 2020.

 

esim. Lastenmusiikkiorkesteri X/Lastenteatteri X/Esiintyjä X
esim. Lystikäs lasten lauluhetki – konsertti/teatteriesitys
lyhyt kuvaus, noin 2-5 lausetta. Mahdollisimman selkeä kuvaus esityksen/ohjelman sisällöstä.
Esim. lapset istuvat paikallaan/saavat liikkua esityksen aikana ym.
Huomioithan, että esitykset järjestetään päiväkotien tiloissa, jotka ovat erittäin vaihtelevia. Ilmoita ainakin tyhjän tilan tarve (esim. 2m x 2 m) tai muita tärkeitä huomioita, joita tilojen puolesta täytyy ottaa esityksissä huomioon.
Montako henkilöä voi seurata esim. akustista esitystä.
Päiväkotien puolesta akustinen esitys on toivottavaa. (Äänentoisto, valot, lavasteet, tarpeisto jne)
Suositus esityksen kestolle on n. 30 min.
Esityksiä/esiintyjä on vaihdellen 10-35. Mikäli esitysmäärä vaikuttaa hintaan, ilmoita kaikki hinnat. Huomioi, että hinta pitää sisällään kaikki kulut (esim. matkat, majoitus, yhteydenpito päiväkoteihin ym.) Hintaa painotetaan valintaperusteissa.
Tarkenna, mikäli esityksessänne on rajoituksia esim. tekijänoikeuksiin liittyen.
Yhteystiedot
Yksi / rivi