Esiintyjäksi Päivähoidon Lystiin

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua esiintyjäehdokkaaksi Päivähoidon Lystin kiertueelle. Päivähoidon Lystissä jokainen Jyväskylän kunnallinen ja yksityinen päiväkoti saa valita listalta mieleisensä / tilaan soveltuvan esiintyjän. Valinnat tekee Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut yhdessä varhaiskasvatuksen opettajien kanssa. Valinnassa pääpaino on esityksen sopivuus päiväkotiin, hinta sekä esityksen laatu. Huomio! Otamme yhteyttä erikseen vain niille esiintyjille, jotka valitaan kiertueelle mukaan. 

Kulttuuripalveluiden asiakasrekisterien tietosuojaselosteet (pdf)

Ohjeita kiertueelle: Päiväkodit tietävät, että esiintyjät ottavat yhteyttä ja sopivat keikkojen päivämäärät ja -ajat. Päiväkodit ottavat esiintyjät vastaan ja järjestävät tilat valmiiksi. Esiintyjä ilmoittaa sovitut keikkapäivät ja kellonajat kulttuuripalveluille ennen kiertueen alkamista. Päiväkotikiertueen voi toteuttaa kevät- ja syyskaudella 2021 (huhti-toukokuu ja elo-joulukuu). Esiintyjien kanssa voidaan sopia joustavasti keikkapäivistä ja esitysmääristä.

Lisätietoja: Päivi Kaski, kulttuurituottaja paivi.kaski (at) jyvaskyla.fi, p. 040 7383450

esim. Lastenmusiikkiorkesteri X/Lastenteatteri X/Esiintyjä X
esim. Lystikäs lasten lauluhetki – konsertti/teatteriesitys
lyhyt kuvaus, noin 2-5 lausetta. Mahdollisimman selkeä kuvaus esityksen/ohjelman sisällöstä.
Esim. lapset istuvat paikallaan/saavat liikkua esityksen aikana ym.
Huomioithan, että esitykset järjestetään päiväkotien tiloissa, jotka ovat erittäin vaihtelevia. Ilmoita ainakin tyhjän tilan tarve (esim. 2m x 2 m) tai muita tärkeitä huomioita, joita tilojen puolesta täytyy ottaa esityksissä huomioon.
Montako henkilöä voi seurata esim. akustista esitystä.
Päiväkotien puolesta akustinen esitys on toivottavaa. (Äänentoisto, valot, lavasteet, tarpeisto jne)
Suositus esityksen kestolle on n. 30 min.
Esityksiä/esiintyjä on vaihdellen 10-35. Mikäli esitysmäärä vaikuttaa hintaan, ilmoita kaikki hinnat. Huomioi, että hinta pitää sisällään kaikki kulut (esim. matkat, majoitus, yhteydenpito päiväkoteihin ym.) Hintaa painotetaan valintaperusteissa.
Tarkenna, mikäli esityksessänne on rajoituksia esim. tekijänoikeuksiin liittyen.
Yhteystiedot
Yksi / rivi