Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Kaavoitus ja tontit > Kaavoitus ja kaupunkisuunnittelu > Projektit ja ohjelmat > Kymppi-Moni > Tapaamiset

Ajankohtaista

Kymppi-Moni –hankkeen aloitustapaaminen yhteistyökunnille ja -seuduille järjestettiin Tampereella 30.11.2011. Hankkeen yhteistyökuntia/-seutuja ovat Helsingin, Hyvinkään, Joensuun, Oulun, Tampereen ja Vantaan kaupungit, Sipoon kunta ja Tampereen seudun kuntayhtymä.

Hankkeen ensimmäinen työpaja pidettiin Tampereella 15.–16.2.2012. Ensimmäisen päivän aiheina olivat kaavavaranto ja maapolitiikka. Toisen päivän teemoissa keskityttiin maankäytön toteuttamisen ajoitukseen ja kunnallisteknisten investointien ennakointiin. Väestöennusteiden laadintaan liittyvä työpaja järjestettiin Tampereella 22.3.2012. Maankäytön ja erityisesti päiväkotiverkkosuunnittelun yhteensovittamisen menetelmiä ja käytäntöjä tarkasteltiin Jyväskylässä 31.5.2012. Neljäs, yhteenvetävä työpaja järjestettiin Tampereella 27.8. jolloin tarkasteltiin tonttituotanto- ja palveluverkkoprosessia kokonaisuutena. Hankkeen tapaamisissa pidetyt esitykset ja muun aineisto julkaistaan näillä sivuilla.

Copyright © Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoja sivustosta