Verkkokauppa ja mobiilimaksaminen

Jyväskylän kaupungin ruokapalvelu Kylän Kattaus pilotoi mobiilimaksamista 9.12.2019 alkaen Huhtasuon, Kuokkalan, Mankolan ja Palokan yhtenäiskouluissa sekä Viitaniemen koulussa. 

Mobiilimaksaminen on asiakkaille lisävaihtoehto välipalan tai henkilökunta-aterian maksamiselle. Käytössä on edelleen myös käteismaksu ja käteisellä maksettava pahvinen välipalapassi. Mobiilimaksamista käyttämällä kotoa annettu välipalaraha kohdentuu terveellisen välipalan ostamiseen koululla. 

Mobiilimaksamista laajennetaan vuoden 2020 alussa myös muille välipalaa myyville kouluille. 

Ceepos-mobiilimaksaminen

Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksella voi maksaa ostoksen yllämainituissa Jyväskylän kaupungin yksiköissä, joissa on lounasta, välipalaa tai muita ravitsemispalvelujen tuotteita myynnissä.

Maksuttoman Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen voi ladata Android-laitteille Google Play Storesta ja iOS-laitteille Apple Storesta. Sovellus vaatii rekisteröitymisen sähköpostiosoitteella. Rekisteröitymisvaiheessa määritellään oma salasana sekä nelinumeroinen PIN-koodi, joka kannattaa ottaa talteen tulevia rahanlatauksia varten. Palveluntarjoajan tunnus rekisteröitymisen jälkeen on Jyväskylä.

Rekisteröitymisen jälkeen mobiilisovellukseen voi käydä lataamassa rahasaldoa Jyväskylän kaupungin verkkokaupasta. Verkkokauppa toimii perinteisen verkkomaksamisen tavoin eli ostos maksetaan verkkopankkitunnuksilla tilauksen yhteydessä. Ostettu rahasaldo on heti käytettävissä.

Tämän jälkeen Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksesta voi ostaa rahasaldolla valitun tuotteen. Ostoksen jälkeen älypuhelimen näytölle avautuu kuitti, joka näytetään kassalla keittiöhenkilökunnalle.

Tutustu tarkemmin ohjeeseen tästä.