Hyppää pääsisältöön
Kuva
Leipää, vihanneksia ja hedelmiä vaalealla taustalla. Kuva Toni Härkönen
Pääsisältö

Kylän Kattauksella on käytössä mobiilimaksaminen kouluissa ja päiväkodeissa. 

Mobiilimaksaminen on asiakkaille lisävaihtoehto välipalan tai henkilökunta-aterian maksamiselle. Käytössä on edelleen myös käteismaksu ja käteisellä maksettava pahvinen välipalapassi. Mobiilimaksamista käyttämällä kotoa annettu välipalaraha kohdentuu terveellisen välipalan ostamiseen koululla. Lisätietoa maksullisesta välipalasta saat kouluruokailun verkkosivulta.

 

Ceepos-mobiilimaksaminen

Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksella voi maksaa ostoksen Jyväskylän kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa, joissa on lounasta, välipalaa tai muita ruokapalvelun tuotteita myynnissä.

Maksuttoman Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksen voi ladata Android-laitteille Google Play Storesta ja iOS-laitteille Apple Storesta. Sovellus vaatii rekisteröitymisen sähköpostiosoitteella. Rekisteröitymisvaiheessa määritellään oma salasana sekä nelinumeroinen PIN-koodi, joka kannattaa ottaa talteen tulevia rahanlatauksia varten. Palveluntarjoajan tunnus rekisteröitymisen jälkeen on Jyväskylä.

Rekisteröitymisen jälkeen mobiilisovellukseen voi käydä lataamassa rahasaldoa Jyväskylän kaupungin verkkokaupasta. Verkkokauppa toimii perinteisen verkkomaksamisen tavoin eli ostos maksetaan verkkopankkitunnuksilla tilauksen yhteydessä. Ostettu rahasaldo on heti käytettävissä. Verkkokaupan Ohje-valikosta löydät tarkemmat tiedot sovellusten käyttöön.

Tämän jälkeen Ceepos Mobiilimaksu -sovelluksesta voi ostaa rahasaldolla valitun tuotteen. Ostoksen jälkeen älypuhelimen näytölle avautuu kuitti, joka näytetään kassalla keittiöhenkilökunnalle. Huomioithan, että ostosta ei voi testata etukäteen, vaan haluttu tuote kannattaa ostaa sovelluksesta samana päivänä kun ostaa välipalan tai lounaan.

 

 

Asiasanat:  
verkkokauppa