Ikääntyneiden ja vammaisten ruokapalvelu

Tarjoamme ikäihmisten ja vammaispalvelujen asiakkaille aterioita päiväkeskuksissa, palveluasumisen yksiköissä, pitkäaikaishoidon osastoilla sekä kotiin kuljetettuna.

Otamme ruokavalion suunnittelussa huomioon asiakkaiden ruokailutottumukset ja ravitsemukselliset erityispiirteet. Ruokavalio kootaan asiakkaille tutuista ruuista ja valmistuksessa huomioidaan ruoan rakenne ja maustaminen.

Ravitseva ja monipuolinen ruoka ylläpitää ja edistää hyvinvointia. Ruokalistasuunnittelussa otetaan huomioon kunkin vuodenajan tyypilliset ruokalajit ja juhlaruuat.

Kotiin kuljetettavat annospakatut ateriat

Aterioiden kotiinkuljetus on mahdollista myös silloin, kun liikkuminen kodin ulkopuolella ei onnistu. Ateriat pakataan annoksittain ja toimitetaan kotiin kylminä. Asiakkaan on mahdollista valita 3-4 ateriavaihtoehdosta itselleen mieleiset annokset kotiin. Jos olet kiinnostunut tilaamaan annospakatun aterian kotiinkuljetettuna, ota yhteyttä Jyväskylän kaupungin OIVA-keskukseen. Keskuksesta saat lisätietoa myös muista kotona asumista tukevista palveluista.

Ateriointimahdollisuus ikääntyneille

Joissakin palvelukeskuksissa ja päiväkeskuksissa tarjotaan ateriointimahdollisuus ikääntyneille, joiden toimintakyky on alentunut. Varmistathan etukäteen, että ateriointi on mahdollista.

Luhtisen palvelukeskus, Ritopohjantie 23
Väinönkadun palvelukeskus, Väinönkatu 44
Väkkärän palvelukeskus, Väkkärätie 3
Vaajakosken veteraanitalo, Kirkkotie 15
Palokan terveyskeskuksen keittiö, Ritopohjantie 25
Keljon palvelukeittiö, Keljonkatu 26
Kypärämäen päiväkeskus
Muuramen ravintokeskus, Virastotie 10, Muurame

Ateriapalvelujen hinnat

Lounas päiväkeskuksessa ja palveluasumisessa 6,60 €
Kotiin toimitettu kylmä lounas kuljetuksineen 8,25 €

Ikäihmisten ravitsemus ja ruokapalvelut

Ikäihmisten ravitsemus ja ruokapalvelut -esitteestä voit lukea, mitä ruokapalveluita Kylän Kattaus tarjoaa ikääntyneille. Klikkaamalla alla olevaa esitteen kuvaa saat sen auki.

Ikäihmisten ravitsemus ja ruokapalvelut -esite