Caterina

Tarjoamme asiakkaillemme aamiaista, lounasta, kahvilapalveluja, tilaustarjoiluja ja kabinettivuokrausta. Perjantaisin myymme ruokia ja leivonnaisia myös kotiin vietäväksi (valikoima ruokalistasivuilla). Myös muina päivinä myymme mahdollisuuksien mukaan tuotteita Osta mukaan -pisteessä. Ruokalistaltamme löytyy myös sydänmerkkiaterioita. Kahvilassa on tarjolla mm. kahvia, teetä, kylmiä juomia, leivonnaisia, salaattiannoksia, täytettyjä sämpylöitä, makeisia, jogurttia ja hedelmiä.

Ma-pe 7.30–15 (lounas klo 10.30-14)
La-su ja arkipyhät 11.00–14.00 (lounas klo 11-14).
Keskussairaalan Kahvila-ravintola Caterina sijaitsee keskussairaalassa, pääoven vasemmalla puolella olevassa siivessä. 
Keskussairaalantie 19, 40620 Jyväskylä

Ateriahinnat

aamiainen 6,00 € (arkisin klo 7.30-9)
lounas (pääruoka) 7,50 €
keittolounas 6,50 €
salaattibuffet arkisin 16,10 €/kg
jälkiruoka 2,40 €
kahvi 1,50 €
Lämpimät lounaat sisältävät lisäkesalaatin, ruokajuomat ja leivät noutobuffetista.
4-12 -vuotiaat lapset saavat aterian puoleen hintaan, alle 4-vuotiaat maksutta vanhemman ruokaillessa.

Sairaanhoitopiirin ja Jyväskylän kaupungin henkilökunnalle sekä muille sopimusasiakkaille on omat lounashinnat. Tarkemmat hinnat ruokalistassa.
Ruokailijaryhmistä pyydämme ilmoittamaan etukäteen arkisin kello 9-10 tai 12-13.30 p. 014 26 68268 tai tarjoilut/caterina[at]jkl.fi Paras ruokailuaika ryhmille on klo 12 jälkeen.

Tilaustarjoilu ja kabinettivuokraus

Tilaustarjoilu

Caterina järjestää tilaustarjoilua keskussairaalan tiloissa, sädesairaalassa ja Kyllön terveysaseman ravintolassa sopimuksen mukaan. Lisäksi keskussairaalan kahvila-ravintola Caterinassa on neljä kabinettia, joita vuokrataan kokouskäyttöön. Ravintolasalissa voi järjestää myös juhlia. Ota yhteyttä juhlatilaisuuksista ja suurista tilausmääristä hyvissä ajoin, viimeistään kaksi viikkoa etukäteen puhelimitse. Muut tilaukset mielellään kolme päivää etukäteen. 
Tilaustarjoilut Kahvila-ravintola Caterinasta: 
ruokapalveluesimies puh. 014 26 68268 tai tarjoilut/caterina[at]ksshp.fi 
Sairaanhoitopiirin ja Kyllön terveysaseman työntekijät voivat tilata tarjoilut tilaustarjoiluohjelmalla. Sairaanhoitopiirin tilaustarjoiluohjelmaan pääset myös Santran etusivun palveluista. Kyllön terveysaseman tilaustarjoiluohjelmaan pääset myös Intermetson kautta verkkotunnuksilla.

Kabinetit

Kabinettivaraukset:
Sairaanhoitopiirin työntekijät voivat katsoa varauksia sähköpostin kalenterin kautta ja varata tiloja joko suoraan kalenterista (avaa kalenteri -> huoneluettelosta) tai sähköpostilla osoitteesta tarjoilut / caterina. Ilmoita tilauksessa toimipistenumero laskutusta varten. Varatessasi kalenterin kautta kirjoita toimipistenumero otsikkoon tai viestikenttään.
Tiedustelut: ruokapalveluesimies puh. 014 26 68268
Kabinetteihin voi tilata kahvitarjoilun (kts. tilaustarjoilu). Osallistujat voivat ruokailla Kahvila-ravintola Caterinassa arkisin klo 10.30-14.00 (viikonloppuisin klo 11.00-14.00).
Alla on lisätietoa kabineteista, tiloihin mahtuvat henkilömäärät ja vuokra. Henkilömäärä on ilmoitettu paikkoina pöydän ääressä, lisätuoleja löytyy kaikista kabineteista. Kaikissa kabineteista on langaton verkkoyhteys.

Kabinetti 1, 20 henkilöä. Vuokra 22 €/h (sis. alv) Varusteet: videotykki, kannettava tietokone, dokumentti-kamera, aktiivitaulu

Kabinetti 2, 14 henkilöä, pyöreä pöytä, ei ikkunaa. Vuokra 17 €/h (sis. alv) Varusteet: videotykki, kannetta-va tietokone, dokumenttikamera, valkokangas, fläppitaulu

Kabinetti 3, 12 henkilöä. Vuokra 14 €/h (sis. alv) Varusteet: videotykki, kannettava tietokone, valkokangas, fläppitaulu. Kabinetit 3 ja 4 voi yhdistää yhtenäiseksi tilaksi

Kabinetti 4, 12 henkilöä. Vuokra 13 €/h (sis. alv) Varusteet: valkokangas, videotykki, kannettava tietokone