Hyppää pääsisältöön
Kuva
Leipää, vihanneksia ja hedelmiä vaalealla taustalla

Ateriointimahdollisuus talojen ulkopuolisille on peruutettu toistaiseksi

Talojen ulkopuolisten ateriointimahdollisuus on peruutettu toistaiseksi koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi. 

Tarjoamme ikäihmisten ja vammaispalvelujen asiakkaille aterioita palveluasumisen yksiköissä, pitkäaikaishoidon osastoilla sekä kotiin kuljetettuna.

Otamme ruokavalion suunnittelussa huomioon asiakkaiden ruokailutottumukset ja ravitsemukselliset erityispiirteet. Ruokavalio kootaan asiakkaille tutuista ruuista ja valmistuksessa huomioidaan ruoan rakenne ja maustaminen.

Ravitseva ja monipuolinen ruoka ylläpitää ja edistää hyvinvointia. Ruokalistasuunnittelussa otetaan huomioon kunkin vuodenajan tyypilliset ruokalajit ja juhlaruuat.

Kotiin kuljetettavat annospakatut ateriat

Aterioiden kotiinkuljetus on mahdollista myös silloin, kun liikkuminen kodin ulkopuolella ei onnistu. Ateriat pakataan annoksittain ja toimitetaan kotiin kylminä. Asiakkaan on mahdollista valita 3-4 ateriavaihtoehdosta itselleen mieleiset annokset kotiin. Jos olet kiinnostunut tilaamaan annospakatun aterian kotiinkuljetettuna, ota yhteyttä Jyväskylän kaupungin OIVA-keskukseen. Keskuksesta saat lisätietoa myös muista kotona asumista tukevista palveluista.

Ateriointimahdollisuus ikääntyneille

Joissakin sosiaali- ja terveyspalveluiden toimintayksiköissä tarjotaan ateriointimahdollisuus ikääntyneille, joiden toimintakyky on alentunut. Varmistathan etukäteen, että ateriointi on mahdollista.

Luhtisen palvelukeskus, Ritopohjantie 23
Lyhytaikaishoidon yksikkö Akseli ja Elina, Väinönkatu 44
Vaajakosken veteraanitalo, Kirkkotie 15
Palokan kaupunginsairaala, Ritopohjantie 25 (pois käytöstä elokuuhun 2021 asti) 
Muuramen ravintokeskus, Virastotie 10, Muurame

Ateriapalvelujen hinnat

Lounas palveluasumisessa 6,60 €
Kotiin toimitettu kylmä lounas kuljetuksineen 8,25 €