Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Kirjasto ja kulttuuri » Kulttuuripalvelut » Kulttuuripalveluiden uutiset » Kenelle kuuluu Jyväskylän kulttuuripalkinto 2018? Ehdotuksia otetaan vastaan helmikuussa

Jyväskylän kaupunki
Kulttuuripalvelut
Vapaudenkatu 39-41, 4. krs.
40100 Jyväskylä
Huom! Käynti kansalaisopiston päädystä

kulttuuripalvelut[at]jkl.fi
(sähköpostiosoite tavoittaa
koko henkilöstön)

Henkilökohtaiset osoitteet
löydät Yhteystiedot-sivulta.

2.2.2018

Kenelle kuuluu Jyväskylän kulttuuripalkinto 2018? Ehdotuksia otetaan vastaan helmikuussa

Jyväskylän kaupunki hakee helmikuun aikana ehdotuksia vuoden kulttuuripalkinnon saajaksi. Palkittava voi olla yksityinen henkilö tai yhteisö, joka on toiminnallaan tehnyt jyväskyläläistä kulttuuria tunnetuksi.

Palkittavaksi haetaan tahoa, jonka merkitys kaupungin kulttuurielämälle on tärkeä. Palkinnon saaja voi olla tunnustettu omassa tarkoin rajatussa taiteenlajissaan tai koskettaa kaupunkilaisia laajemmalla alalla. Onko siis tiedossasi jyväskyläläistä taiteilijaa, ryhmää, taide- tai kulttuurielämän toimijaa, jolle palkinto mielestäsi kuuluisi?

Ehdota suosikkiasi hyvine perusteluineen 28.2. mennessä verkkosivulla osoitteessa https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/kulttuuripalkinto. Tämä ei ole äänestys, jossa suosituin voittaa vaan oleellista on ehdokasnimiin liitetyt kattavat ja monipuoliset perustelut, jotka otetaan huomioon päätöstä tehtäessä.

Palkinnon saaja tiedossa maaliskuussa

Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunta tekee päätöksen palkinnon saajasta ehdotusten ja oman arvion perusteella 21.3. pidettävässä kokouksessa. Palkinto luovutetaan myöhemmin sovittavassa tilaisuudessa.

Kulttuuripalkinnon saajan kotipaikan on oltava Jyväskylä ja sen voi saada vain kerran. Jyväskylän kaupungin työntekijät ja toimijat on rajattu palkittavien ulkopuolelle.

Lista kulttuuripalkinnon saajista aikaisemmilta vuosilta

Lisätietoja:
kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Marita Kajander, p. 014 266 4040, marita.kajander(at)jkl.fi
https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/kulttuuripalkinto