Suoraan sisältöön

Kulttuuripalvelut

AJANKOHTAISTA


Taidepateekin kevätkauden 2018 esite on ilmestynyt

Taideapteekin kevätkauden esite 2018 on ilmestynyt. Siihen voi tutustua sähköisesti täällä. Mukana on niin perinteistä ikäihmisten ohjelmaa kuin break-tanssiakin.

Taideapteekin esitykset ja työpajat tarjoavat musiikki-, tanssi-, draama-, sanataide- ja kuvataidetuokioita päiväkeskuksissa eri puolilla kaupunkia. Tilaisuuksiin on vapaa ja esteetön pääsy.

Päiväkeskusten lisäksi ohjelmaa järjestetään vanhuspalveluiden ympärivuorokautisen hoidon yksiköissä. Taideapteekin ohjelman ohella kevätkauden esitteestä löytyy runsaasti muutakin Jyväskylän kaupungin tarjoamaa varttuneempaa väkeä puhuttelevaa ohjelmaa.


Avustusten hakuaika on tammikuussa

Kulttuuri-, lliikunta-, nuoriso- ja kansalaistoiminnan avustusten hakuaika vuodelle 2018 on käynnissä. Haku päättyy keskiviikkona 31.1. klo 15.00, jolloin sähköinen avustusjärjestelmä sulkeutuu.

Lisätietoja avustuksista, tarkemmat hakuohjeet ja linkin sähköiseen hakemukseen löydät verkkosivulta www.jyvaskyla.fi/avustukset

Lue lisää aiheesta >>


Aaltoja!-lehdestä kulttuurivinkit kevään menoihin

Vuoden ensimmäinen Aaltoja!-lehti on ilmestynyt! Lehdestä löydät mielenkiintoisia juttuja ja menovinkkejä kevätkauden jyväskyläläisestä kulttuuritarjonnasta.

Tutustu lehden nettiversioon: http://jyvaskyla.netpaper.fi/4165


Maanantaina 8.1. starttaavaat uudet Harrastelaturipajat Vaajakosken ja Säynätsalon nuorisotiloissa

Vaajakosken nuorisotilassa käynnistyy klo 14.30-16.00 Virtapiiri –elektroniikkapaja
Tule tutustumaan virtapiireihin ja rakentamaan elektronisia otuksia sekä muita härveleitä. Pajassa tutkitaan, suunnitellaan, rakennetaan ja testaillaan viikoittain vaihtuvan teeman mukaan, jonka voit kurkata ennalta alla olevasta listasta.
8.1. Sähkötaikina,15.1.Tärinäpiirtorobotti, 22.1. Sähkömoottori, 29.1.Formula, 6.2. Soivakynä, 12.2.LED-kortti,19.2. Tarkkuuspujottelupeli, 26.2. Talviloma, 5.3.-16.4. Teemat ilmoitetaan myöhemmin

Säynätsalon Nuorisotila Pelisilmässä puolestaan alkaa klo 17.15.-18.45 Videopaja, jossa perehdytään videoiden ja elokuvien teon saloihin. Pajassa pääset käsikirjoittamaan, näyttelemään ja kuvamaan videoita omien ideoittesi pohjalta.

Harrastelaturipajat ovat maksuttomia, eivätkä vaadi aiempaa kokemusta. Toiminta on suunnattu ensisijaisesti 7.-9.luokkalaisille. Kannusta kaverisi mukaan!

Lisätietoja: hankekoordinaattori Kirsti Tuuri, kirsti.tuuri(at)jkl.fi tai puh. 040-707 2146


Muutoksia Kordelinin säätiön Jyväskylän rahaston toimintaan

Alfred Kordelinin säätiön Jyväskylän rahaston toimintamallia muutetaan tulevan kevään aikana ja sen takia säätiön apurahahakua ei järjestetä tammikuussa 2018. Jyväskylän rahaston asiamiehenä toimii tällä hetkellä Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja kehittämispäällikkö Marita Kajander. Lue lisää >>

www.kordelin.fi


Tiedotteet

Kulttuuriluotsit antavat menovinkkejä Jyväskylän pääkirjastossa

18.01.18

Kulttuuriluotsit ovat tavattavissa 22.1. alkaen maanantaisin klo 15-17 maaliskuun loppuun saakka Jyväskylän pääkirjastossa (Vapaudenkatu 39-41). Luotseilla on kirjaston ala-aulassa oma ...

Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunnan päätöksiä 17.1. kokouksesta

17.01.18

Lautakunta kokoontui vuoden ensimmäiseen kokoukseen uuden puheenjohtajansa Antti Salevan johdolla päättämään kulttuurin avustussopimuksista ja ohjausperiaatteista, joiden perusteella myönnetään taiteen perusopetuksen ...

www.taidetestaajat.fi