Suoraan sisältöön

Kulttuuripalvelut

AJANKOHTAISTA

Kenelle kuuluu Jyväskylän kulttuuripalkinto 2018?

Palkinnonsaaja voi olla tunnustettu omassa taiteenlajissaan tai koskettaa kaupunkilaisia laajemmin. Onko tiedossasi jyväskyläläistä taiteilijaa, ryhmää, taide- tai kulttuurielämän toimijaa, jolle palkinto mielestäsi kuuluisi?

Ehdota suosikkiasi 28.2. mennnessä verkkosivulla: https://www.jyvaskyla.fi/kulttuuri/palvelut/kulttuuripalkinto

Lue lisää aiheesta: http://www.jyvaskyla.fi/ajankohtaista/1/0/96299


Hae kesätöihin kulttuuripalveluihin

Kulttuuripalveluihin haetaan kesätyöntekijäksi opiskelijaa, jonka työtehtäviin kuuluu kesätapahtumien tuottaminen, viestintä ja markkinointi yhteistyössä vakituisen henkilöstön kanssa. Suurin osa työtä on Lounaispuiston kesän ohjelmatuotanto. Hakemuksia otetaan vastaan 28.2. klo 14 asti. Lisätietoja


Taideapteekin kevätkauden 2018 esite on ilmestynyt

Taideapteekin kevätkauden esite 2018 on ilmestynyt. Siihen voi tutustua sähköisesti täällä. Mukana on niin perinteistä ikäihmisten ohjelmaa kuin break-tanssiakin.

Taideapteekin esitykset ja työpajat tarjoavat musiikki-, tanssi-, draama-, sanataide- ja kuvataidetuokioita päiväkeskuksissa eri puolilla kaupunkia. Tilaisuuksiin on vapaa ja esteetön pääsy.

Päiväkeskusten lisäksi ohjelmaa järjestetään vanhuspalveluiden ympärivuorokautisen hoidon yksiköissä. Taideapteekin ohjelman ohella kevätkauden esitteestä löytyy runsaasti muutakin Jyväskylän kaupungin tarjoamaa varttuneempaa väkeä puhuttelevaa ohjelmaa.


Aaltoja!-lehdestä kulttuurivinkit kevään menoihin

Vuoden ensimmäinen Aaltoja!-lehti on ilmestynyt! Lehdestä löydät mielenkiintoisia juttuja ja menovinkkejä kevätkauden jyväskyläläisestä kulttuuritarjonnasta.

Tutustu lehden nettiversioon: http://jyvaskyla.netpaper.fi/4165Tiedotteet

Kulttuuri- ja liikuntalautakunnan seuraava kokous on 20.2.

15.02.18

Jyväskylän kaupungin kulttuuri- ja liikuntalautakunnan seuraavassa kokouksessa käsiteltäviä asioita ovat muun muassa: - liikuntavuorojen ostaminen Hippokselle perustettavalta yhtiöltä - lausunto ...

Kenelle kuuluu Jyväskylän kulttuuripalkinto 2018? Ehdotuksia otetaan vastaan helmikuussa

02.02.18

Jyväskylän kaupunki hakee helmikuun aikana ehdotuksia vuoden kulttuuripalkinnon saajaksi. Palkittava voi olla yksityinen henkilö tai yhteisö, joka on toiminnallaan tehnyt ...

www.taidetestaajat.fi