Harjoittelupaikat kulttuuripalveluissa

Lisätietoja opiskelijoiden harjoittelusta:
suunnittelija Riikka Polso, riikka.polso(at)jkl.fi
p. 014 266 1663

Lisätietoja muista työharjoittelupaikoista:
kulttuuripäällikkö Mari Aholainen, mari.aholainen(at)jkl.fi
p. 014 266 4040

Hakuaika opiskelijoiden harjoittelupaikkoihin:
- maaliskuu ja lokakuu
- poikkeustapauksissa harjoittelijoita voidaan rekrytoida myös virallisen hakuajan ulkopuolella

 

Lasten Lystin avaustapahtuma Lounaispuistossa syksyllä 2018

Kulttuuripalvelut tarjoaa mielenkiintoisia harjoittelupaikkoja kulttuurin ja tapahtumatuotannon parissa. Harjoitteluun otetaan ensisijaisesti kulttuurialan opiskelijoita, mutta tapauskohtaisesti on mahdollista ottaa opiskelijoita myös muilta aloilta. Haemme etupäässä pidempiaikaisiin, 2-5 kuukauden jaksoihin sitoutuvia, Jyväskylässä opiskelevia harjoittelijoita, mutta huomioimme myös opiskelijoiden omat toiveet harjoitteluajasta.

Hakuajat maaliskuussa ja lokakuussa

Haku järjestetään kaksi kertaa vuodessa. Syksyn harjoitteluun haetaan maaliskuussa ja kevätkauden harjoittelupaikat ovat haussa lokakuussa.

Harjoitteluun haetaan nettilomakkeella, joka on avoinna hakuaikoina tällä sivulla. Hakulomake syksyn harjoittelupaikkoihin on sulkeutunut, mutta voit vielä tiedustulla tilannetta Riikka Polsolta, p. 014 266 1663 tai riikka.polso(at)jkl.fi.

Kulttuuripalvelut 

järjestää hyvinvointia ja elinikäistä toimintakykyä edistäviä palveluja tärkeinä kohderyhminä lapset, nuoret ja ikääntyneet. Vakiintuneita toimintoja ovat lasten ja nuorten kulttuurin yhteistyöverkosto Kulttuuriaitta, ikääntyneille suunnattu Taideapteekin esitys- ja työpajatarjonta sekä kulttuuriluotsitoiminta. Vuosittain järjestettäviä tapahtumia ovat mm. Jyväskylän päivät, Lasten Lysti, Laulusta voimaa -yhteislaulut ja Lounaispuiston kesän tilaisuudet.

 

Lasten Lystin avaustapahtuma Lounaispuistossa syksyllä 2018