Jyväskylän päivät

Lisätietoja

kulttuurituottaja Päivi Kaski
paivi.kaski[at]jkl.fi, p. 014 266 4043

Jyväskylän päivät Facebookissa

Jyväskylän päivät kutsuu kaupunkilaisia juhlimaan 182-vuotiasta Jyväskylää!

Jyväskylän päivien päätapahtumaa vietetään lauantaina 23.3. klo 10-15 Hyvinvointia kulttuurista -teemalla Jyväskylän kaupungin pääkirjastolla (Vapaudenkatu 39-41). Tapahtumassa voi tavata huippu-urheilijoita, kuunnella kiinnostavia tietoiskuja, seurata kaupungin luottamushenkilöiden paneelikeskustelua tai tutustua omaan tahtiin esillä olevaan kaupungin palvelutarjontaan. 

Koko kansan lauantai-tapahtuman lisäksi Jyväskylän kaupunki järjestää perinteiden mukaisesti syntymäpäiväviikolla kutsuvierastilaisuudet 5.-luokkalaisille ja urheilijoille sekä Kulttuurikimaran ikäihmisille päiväkeskuksissa ja ympärivuorokautisen hoidon yksiköissä.

Järjestäjä pidättää oikeuden ohjelmamuutoksiin.

Ideointitapahtuma Conthrive

Jyväskylän päivien kanssa samana viikonloppuna järjestetään ideointitapahtuma Conthrive. Conthrivessa halutaan tehdä Jyväskylästä entistä parempi asuin- ja liiketoimintaympäristö ratkomalla erilaisia haasteita ja ideoimalla kehitysehdotuksia paikallisten yritysten, opiskelijoiden ja kaupunkilaisten yhteisvoimin. Tavoitteena on antaa kaikille alueen toimijoille mahdollisuus vaikuttaa oman asuinympäristönsä toimivuuteen, viihtyvyyteen ja ympäristöystävällisyyteen, eli kehittää Jyväskylästä paras mahdollinen kaupunki meille kaikille!

Lisätietoja

kulttuurituottaja Päivi Kaski
paivi.kaski[at]jkl.fi, p. 014 266 4043

Jyväskylän päivät Facebookissa