Esiintyjähaku Lounaispuiston kesään

Lisätietoja

Terho Valkonen, kulttuurituottaja
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
p. 050 599 6017
terho.valkonen[at]jyvaskyla.fi

Lounaispuiston kesän 2020 logo.

Jyväskylän Lounaispuiston kesä -ohjelmakokonaisuuteen järjestetään nyt ensimmäistä kertaa avoin haku. Esiintyjiksi voi hakea esimerkiksi teatteri-, musiikki- tai tanssiryhmiä. Lounaispuistoon voi hakea esiintyjäksi kesä-elokuulle. Esiintymään voivat hakea Jyväskylän alueella vaikuttavat esiintyjäryhmät. Soolo-keikkoja ei Lounaispuistossa nähdä. Esiintyjäksi voi hakea 15.3.2020 asti.

Hakulomake esiintyjäksi Lounaispuiston kesään

Sovitusta ja toteutuneesta konsertista maksetaan esiintyvälle ryhmälle sadan euron suuruinen korvaus. Korvaus maksetaan ainoastaan verkkolaskua vastaan. Esityskorvausta ei siis makseta verokortilla eikä paperi- tai pdf-laskuilla. Yksityishenkilöiden on näin ollen käytettävä tarvittaessa laskutuspalvelua. Esiintyjäryhmien on tärkeää huomioida myös se, että Jyväskylän kaupunki vaatii laskuttajien huolehtivan veroista ja eläkevakuutusmaksuista. Esimerkiksi toiminimellä laskuttavien täytyy liittää laskun mukaan YEL-todistus. Yhdistysten on puolestaan kuuluttava ennakkoperintärekisteriin. Y-tunnuksella laskuttavat voivat tarvittaessa käyttää Jyväskylän kaupungin laskutusportaalia verkkolaskun tekemiseen.

Tarjoamme esiintyjille tarvittaessa äänentoistolaitteiston miksaajineen. Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut hoitavat konserttien Teosto-ilmoitukset ja markkinoinnin. Palkkion maksu edellyttää tapahtumasta raportointia.

Lounaispuiston kesän verkkosivut

Ohjeita hakemiseen

  1. Jätä hakemus viimeistään 15.3. ja jää odottelemaan. Yksi yhteyshenkilö voi ilmoittaa vain yhden esiintyjäryhmän.
  2. Mikäli kokoonpanosi valitaan mukaan Lounaispuiston kesän ohjelmistoon, saat maalis-huhtikuussa sähköpostilla ehdotuksen esiintymisajasta ja -paikasta sekä ohjeet paikalla toimimiseen. Tarkista säännöllisin väliajoin myös sähköpostisi roskapostikansio, etteivät viestimme mene sinulta vahingossa ohi.
  3. Hyväksy tarjous tai pyydä uutta ehdotusta ohjeiden mukaan.
  4. Kun esityspäivämäärä on varmistettu, toimi sähköpostitse toimitettavan markkinointiohjeistuksen mukaisesti.
  5. Kutsu keikalle kaverit, kummit ja kaimat!
  6. Soita, laula, tanssi!
  7. Laskuta palkkiosi

Hae mukaan siis viimeistään 15.3.2020 klo 23.59.

Lisätietoja

Terho Valkonen, kulttuurituottaja
Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
p. 050 599 6017
terho.valkonen[at]jyvaskyla.fi

Lounaispuiston kesän 2020 logo.