Hyppää pääsisältöön
Kuva
Yleisöä Lounaispuiston katsomossa

Jyväskylän päivät

Jyväskylän kaupungin syntymäpäivää juhlitaan maaliskuussa vilkkaana ja värikkäänä kaupunkitapahtumana, jonka aikana eri-ikäiset kaupunkilaiset voivat tutustua kotikaupunkinsa palveluihin ja nauttia sen kulttuuritarjonnasta.

Kesänavaustapahtuma koko perheelle

Kesäkauden avaus koko perheelle. Toukokuussa järjestettävässä iloisessa perhetapahtuma Lounaispuistossa. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kasvun ja oppimisen palveluiden kanssa.

Lounaispuiston kesä

Uusia avauksia ja aiemmilta kesiltä tuttuja tapahtumia - siinä Lounaispuiston kesän hyväksi havaittu ohjelmaresepti. Lounalauluissa lauletaan yhdessä fiilistellen rentoa kesämusiikkia ikivihreistä iskelmistä nykypäivän hitteihin. Puistotansseissa taas päästään nauttimaan tanssiesityksistä ja kokeilemaan eri tanssilajeja. Yhteislaulutilaisuuksien ja tanssi-iltojen lisäksi Lounaispuiston kesästä löytyy monipuolinen tapahtumakirjo konsertteja ja muita tilaisuuksia.

Lasten Lysti

Muksujen oma lastenkulttuuriohjelmisto tarjoaa piristäviä ilopillereitä monipuolisessa paketissa, josta löytyy huikeita elämyksiä koko vuodeksi. Tutustu ohjelmaan Lasten Lystin sivuilla.

Kulttuurisuunnistus

Kulttuurisuunnistus on syyskauden avaava kaupunkitapahtuma, jossa ulkona reippailu ja kulttuurielämyksistä nauttiminen yhdistyvät rennolla tavalla. Rasteina on ajankohtainen ja monipuolinen läpileikkaus kaupungin laajasta kulttuuritarjonnasta, jonne löytää kartan avulla kompassina utelias ja ennakkoluuloton mieli.

Laulusta voimaa

Laulusta voimaa -tilaisuuksissa lauletaan yhdessä isolla porukalla ja hyvällä fiiliksellä. Yhteislaulutilaisuuksia vetävät vaihtuvat maestrot ja ohjelmisto valikoituu vaihtuvien teemojen mukaan, laulut ovat kaikille tuttuja ikivihreitä, iskelmiä ja uudempaa viihdemusiikkia.

Tiedustelut

kulttuurituottaja Päivi Kaski
p. 040 738 3450
paivi.kaski(at)jyvaskyla.fi

Kuva
Lasten Lystin 2019 avaustapahtuman yleisöä Lounaispuistossa
Lasten Lystin 2019 avaustapahtuma Lounaispuistossa.