Kulttuuripalvelujen tapahtumia

Tiedustelut:

 • kulttuurituottaja Päivi Kaski
  p. 014 266 4043
  paivi.kaski(at)jkl.fi
   
 • kulttuurituottaja Terho Valkonen
  p. 014 266 4045
  terho.valkonen(at)jkl.fi
Lasten Lystin 2019 avaustapahtuman yleisöä Lounaispuistossa

Jyväskylän päivät

Jyväskylän kaupungin syntymäpäivää juhlitaan maaliskuussa vilkkaana ja värikkäänä kaupunkitapahtumana, jonka aikana eri-ikäiset kaupunkilaiset voivat tutustua kotikaupunkinsa palveluihin ja nauttia sen kulttuuritarjonnasta.

Kesänavaustapahtuma koko perheelle

Kesäkauden avaus koko perheelle. Toukokuussa järjestettävässä iloisessa perhetapahtuma Lounaispuistossa. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kasvun ja oppimisen palveluiden kanssa.

Lounaispuiston kesä

Uusia avauksia ja aiemmilta kesiltä tuttuja tapahtumia - siinä Lounaispuiston kesän hyväksi havaittu ohjelmaresepti. Lounalauluissa lauletaan yhdessä fiilistellen rentoa kesämusiikkia ikivihreistä iskelmistä nykypäivän hitteihin. Puistotansseissa taas päästään nauttimaan tanssiesityksistä ja kokeilemaan eri tanssilajeja. Yhteislaulutilaisuuksien ja tanssi-iltojen lisäksi Lounaispuiston kesästä löytyy vaihtelevan monipuolinen tapahtumakirjo konsertteja ja muita yksittäisiä tilaisuuksia.

Lasten Lysti

Muksujen oma kulttuuritapahtuma tarjoaa piristäviä ilopillereitä monipuolisessa ohjelmapaketissa, josta löytyy huikeita elämyksiä koko syyskaudeksi. Tutustu ohjelmaan Lasten Lystin sivuilla.

Kulttuurisuunnistus

Kulttuurisuunnistus on syyskauden avaava kaupunkitapahtuma, jossa ulkona reippailu ja kulttuurielämyksistä nauttiminen yhdistyvät rennolla tavalla. Rasteina on ajankohtainen ja monipuolinen läpileikkaus kaupungin laajasta kulttuuritarjonnasta, jonne löytää kartan avulla kompassina utelias ja ennakkoluuloton mieli.

Laulusta voimaa

Laulusta voimaa -tilaisuuksissa lauletaan yhdessä isolla porukalla ja hyvällä fiiliksellä. Yhteislaulutilaisuuksia vetävät vaihtuvat maestrot ja ohjelmisto valikoituu vaihtuvien teemojen mukaan, laulut ovat kaikille tuttuja ikivihreitä, iskelmiä ja uudempaa viihdemusiikkia.

Tiedustelut:

 • kulttuurituottaja Päivi Kaski
  p. 014 266 4043
  paivi.kaski(at)jkl.fi
   
 • kulttuurituottaja Terho Valkonen
  p. 014 266 4045
  terho.valkonen(at)jkl.fi
Lasten Lystin 2019 avaustapahtuman yleisöä Lounaispuistossa