Esiintyjäksi Taideapteekkiin

Ota yhteyttä

kulttuurituottaja Terho Valkonen
p. 014 26 64045, terho.valkonen(at)jyvaskyla.fi

Taiteilijat taiteen eri aloilta ovat rikastuttaneet ikäihmisten arkea hoivakodeissa, palvelutaloissa ja päivätoiminnan yksiköissä Taideapteekin tarjoaman kulttuuriohjelman kautta jo vuodesta 2009 lähtien.

Taideapteekin taiteilijahaku syyskaudelle 2020 on käynnissä.  Voit hakea Taideapteekin esiintyjäksi tai työpajan vetäjäksi täyttämällä sähköisen hakulomakkeen 31.3.2020 mennessä.

Huomioitavia asioita 

  • Kaikki hakijat eivät välttämättä pääse mukaan ohjelmaan, koska tarjontaa on reilusti. Ammattilaisuus tai pitkä ura harrastajana sekä soveltuvuus hoivayhteisöön ovat etusijalla ohjelman koostamisessa.
  • Päiväkeskukset valitsevat itse esitykset. Ohjelman kuvauksessa kannattaa käyttää selkeää ja informatiivista kieltä, annamme mielellämme ohjelman esittelyyn liittyviä neuvoja ja vinkkejä.
  • Jos tarjolla on useampi ohjelma (esimerkiksi erilaisia työpajoja tai konsertteja), ilmoitetaan jokainen niistä erikseen.
  • Uudet hakijat, huom! uusilta toimijoilta haluamme aina työnäytteen, kuten video- tai äänimateriaalia.

Hakulomake

Sähköisellä lomakkeella: www.jyvaskyla.fi/lomakkeet/ilmoittautuminen-taideapteekkiin voit hakea esiintyjäksi tai työpajan vetäjäksi Taideapteekin ohjelmaan. Otamme kevään aikana yhteyttä valituksi tulleisiin.