Kulttuuripalvelut

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut

Vapaudenkatu 39-41, 40100 Jyväskylä
4. kerros, käynti kansalaisopiston päädystä

kulttuuripalvelut(at)jkl.fi (osoite tavoittaa koko henkilökunnan)

Kulttuuripalvelut Facebookissa

Kulttuurista iloa ja inspiraatiota arkeen

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut luo edellytyksiä taiteen ja kulttuurin kokemiselle ja tekemiselle järjestämällä tapahtumia sekä tukemalla kaupunkilaisten omaehtoista kulttuuritoimintaa. Kulttuuripalveluiden tärkeitä kohderyhmiä ovat lapset ja ikääntyneet: Kulttuuriaitta ja Lasten Lysti tuovat tekemisen ja kokemisen riemua päiväkoteihin, kouluihin ja perheille kun taas Taideapteekki huolehtii ikäihmisten säännöllisistä taideannoksista päiväkeskuksissa ja hoivakodeissa.

Vuosittain myönnettävillä avustuksilla luodaan edellytyksiä jyväskyläläiselle kulttuuri- ja kansalaistoiminnalle, joka kannustaa hyvinvointia edistävään yhteisölliseen tekemiseen ja rikastuttaa kaupungin kulttuuritarjontaa. Esityksiin ja kulttuurikohteisiin voi tarvittaessa tutustua myös yhdessä vapaaehtoisen kulttuuriluotsin kanssa.

Ajankohtaista

  • Valtakunnallinen julkisen alan kulttuurituottajien seminaari KUTU Päivät järjestetään 16.-17.9.2019 Jyväskylän Paviljongissa. Tapahtuma kokoaa yhteen kuntien ja kaupunkien kulttuurityötä tekevät henkilöt, joiden työnkuvaan kuuluu kulttuuripalveluiden suunnittelu ja toteuttaminen. Lisätietoja: https://www.jyvaskyla.fi/kutu-paivat

Kulttuuripalvelut Facebookissa