Hyppää pääsisältöön
Kuva
Yleisöä istumassa ulkoilmakatsomossa lavan edessä. Kuva Päivi Kaski
Pääsisältö

Ajankohtaista

Koko perheen iloinen festariviikonloppu LystiKylä 7.-9.6. toivottaa kesän tervetulleeksi runsaalla ohjelmalla, josta löytyy hienoja konsertteja, upeita esiintyjiä, Musakylän menoa, musiikkisirkusta, työpajoja ja vaikka mitä mukavaa musiikillista menoa! Ohjelmaan pääset tutustumaan LystiKylän esitteestä.

Kevään kulttuuriohjelma senioreille löytyy näppärästi Taideapteekin esitteestä. Tutustu esitteeseen ja valitse runsaasta tarjonnasta kiinnostavimmat menovinkit!

Vastaa kyselyyn kulttuuripalvelujen käytöstä

Käy vastaamassa kulttuuripalveluita koskevaan kyselyyn ja kerro mielipiteesi Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluista!

Jyväskylä kysyy kaupunkilaisilta kulttuuripalveluista ja niiden käytöstä netissä auki olevalla kyselyllä ja puhelinhaastatteluilla. Tietoa kerätään kulttuuribarometriin, jonka avulla analysoidaan ja raportoidaan kaupungin kulttuuripalvelujen tilaa ja kehitystä vuoteen 2025 kestävällä strategiakaudella. 

Lisätietoja kulttuuribarometristä

Kulttuurista iloa ja inspiraatiota arkeen

Kulttuuripalvelut luo edellytyksiä taiteen ja kulttuurin kokemiselle ja tekemiselle järjestämällä tapahtumia sekä tukemalla kaupunkilaisten omaehtoista kulttuuritoimintaa.

Kulttuuripalveluiden tärkeitä kohderyhmiä ovat lapset ja ikääntyneet. Kulttuuriaitta ja Lasten Lysti tuovat tekemisen iloa ja kokemisen riemua päiväkoteihin, kouluihin ja perheiden arkeen. Taideapteekki huolehtii ikäihmisten säännöllisistä taideannoksista ikääntyneiden palveluyksiköissä ja avoimissa tapahtumissa eri puolilla Jyväskylää.

Vuosittain myönnettävillä avustuksilla luodaan edellytyksiä jyväskyläläiselle kulttuuri- ja kansalaistoiminnalle, joka kannustaa hyvinvointia edistävään yhteisölliseen tekemiseen ja rikastuttaa kaupungin kulttuuritarjontaa. 

Kulttuuripalvelujen toimintaa 2023

Saat tiivistetyn kokonaiskuvan toiminnastamme tutustumalla kulttuuripalvelujen vuoden 2023 toimintakertomukseen. 

Yhteystiedot

Vapaudenkatu 39-41, 4. kerros, kulku kansalaisopiston päädystä
[email protected]

Kulttuuripalvelujen henkilöstö on osittain etätyössä.
Kulttuuripalvelujen henkilöstö

Kulttuuritärpit Aaltoja-lehdestä!

Aaltoja-lehden verkkojulkaisu

Kevään 2024 Aaltoja!-lehti sisältää tuoretta tietoa Jyväskylän kaupunginteatterin ensi-illoista, Jyväskylä Sinfonian kauden konserteista, museoiden näyttelyistä ja kaupungin kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalveluiden värikkäästä ja monipuolisesta tarjonnasta.

Asiasanat:  
jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut
kulttuuripalvelut