Hyppää pääsisältöön
Kuva
Aamutossut jalassa

Ajankohtaista:

Vanhustenviikon pääjuhla

Vanhustenviikon pääjuhla järjestetään viime vuoden tapaan etätilaisuutena, niin että mahdollisimman moni pääsisi mukaan juhlaan. Ohjelmassa on kulttuuripäällikkö Mari Aholaisen puhe ja näyttelijä Neija Välilän haastattelu sekä loppuhuipentumana Teatteri Eurooppa 4:n toteuttama upea musiikkinäytelmä Kohtalon Tango, jonka mukana päästään tutustumaan Topi Sorsakosken elämään ja musiikkiin. Juhlatallennetta voi seurata kotona vaikkapa päiväkahvien kera. Se on katsottavissa 31.12.2021 asti.

Syksyn kulttuuritarjontaa ikääntyneille

Taideapteekin syysesitteestä löytyy runsaasti ohjelmaa ikäihmisille. Tapahtumakalenterista löytyvät tiedot mm. Laulusta voimaa -yhteislaulutilaisuuksista, Kino Hopea -elokuvista ja HopeaTansseista sekä lähitalojen ja eri kulttuurilaitosten ohjelmistosta varttuneemmalle väelle. Taideapteekin esite on julkaistu sähköisenä versiona ja sitä on painettuna jaossa eri puolilla Jyväskylää.

Etätapahtumat

Osa tänä vuonna toteutetuista ikääntyneiden kulttuuripalveluiden tapahtumista on nähtävissä verkossa. Kotisohvalta voit seurata vanhustenviikon pääjuhlaa ja keväällä tallennettua ystävänpäivän konserttia. Seniori-infosta löydät ajankohtaista tietoa Jyväskylän alueen palveluista ja toiminnoista. 

Tiedustelut:

kulttuurituottaja Bettina Törnvall
p. 050 599 6017
bettina.tornvall(at)jyvaskyla.fi