Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunki » Kirjasto ja kulttuuri » Kulttuuriaitta » Kulttuuriaitan lastenkulttuurin palkinto

Jyväskylän kaupunki
Kulttuuripalvelut
Vapaudenkatu 39-41, 4. krs.
40100 Jyväskylä
Huom! Käynti kansalaisopiston päädystä

kulttuuripalvelut[at]jkl.fi

Kulttuuriaitan lastenkulttuuripalkinto luovutetaan voittajalle Lapsen oikeuksien päivän juhlassa 20.11.

Lasten- ja nuorten kulttuurikeskus Kulttuuriaitta haki 1. - 30.9.17 välisenä aikana ehdotuksia vuoden 2017 lastenkulttuuripalkinnon saajaksi. Palkinnolla halutaan antaa tunnustusta vaikuttavalle taidetyöpaja, -opetus tai esitystoiminnalle lasten ja nuorten parissa.

Ehdotettava sai olla työryhmä, yksittäinen henkilö, hanke tai toimintamalli. Lastenkulttuuria virkatyönään tekevää henkilöä ei voinut ehdottaa. Ehdotuksessa oleellisia olivat kattavat perustelut, joiden pohjalta Kulttuuriaitan ohjausryhmä teki päätöksensä.

1000€ suuruinen palkinto luovutetaan saajalle Lapsen oikeuksien päivän juhlaillassa Jyväskylän kaupunginteatterilla 20.11.17 klo 18.00. Palkinnon luovuttavat kulttuuri-ja kehittämispäällikkö Marita Kajander ja Laukaan kirjastotoimenjohtaja Laura Hekkala-Vatula Kulttuuriaitan ohjausryhmästä.
Koko perheen iloisessa tapahtumassa ovat mukana myös Peter Pan ja Off Balancen tanssijat. Tilaisuuden juontaa näyttelijä Antti Niskanen. Yhteistyössä mukana myös Unicef.

Kulttuuriaitta on Jyväskylän, Muuramen, Hankasalmen, Toivakan, Uuraisten, Laukaan, Petäjäveden, Keuruun ja Multian alueella toimiva lasten- ja nuortenkulttuurin yhteistyöverkosto, joka kuuluu Suomen lastenkulttuurikeskusten liittoon.


Ehdotus kulttuuripalkinnon saajaksi

Ehdotukseni*

Perustelut*

Ehdottajan nimi*

**Ole hyvä ja täytä vähintään yksi seuraavasta kahdesta kentästä:

Ehdottajan sähköpostiosoite**

Ehdottajan muu yhteystieto (esim puhelinnumero)**

Kirjoita kuvassa näkyvät merkit: