Suoraan sisältöön

Jyväskylän kaupunki
Kulttuuripalvelut
Vapaudenkatu 39-41, 4. krs.
40100 Jyväskylä
Huom! Käynti kansalaisopiston päädystä

kulttuuripalvelut[at]jkl.fi
(sähköpostiosoite tavoittaa
koko henkilöstön)

Henkilökohtaiset osoitteet
löydät Yhteystiedot-sivulta.

Työpajaohjaajat ja taidemenetelmät


Ohjaajien ja menetelmien pankeista löydät tietoa lasten ja nuorten kanssa toimivista taidetyöpajaohjaajista sekä taidekasvatuksen menetelmistä. Pajaohjaajapankista löytyy tietoja eri ikäisten lasten ja nuorten kanssa toimineista mainioista ja monipuolisista taideohjaajista, joista suuri osa on työskennellyt myös Kulttuuriaitassa. Voit hakea ryhmällesi sopivaa ohjaajaa taidelaji- tai asiasanahaun avulla.

Menetelmäpankista löydät lapsille ja nuorille sopivia taidemenetelmiä, joita voidaan käyttää, kokeilla ja soveltaa kouluissa, päiväkodeissa, kerhoissa tai vapaa-ajalla.

Pajaohjaajapankkiin
Menetelmäpankkiin

Taideapteekin ohjelmapankista löydät tarvittaessa myös ikäihmisten taideohjaamisen osaajia: Taideapteekin ohjelmapankki

Haluatko tarjota työpajasisältöä Kulttuuriaittaan?

Kulttuuriaitta tarjoaa ammattitaiteilijoiden työpajoja päiväkoteihin ja kouluihin niiden päiväohjelmiin sovitettuna. Jos sinulla on ideoita työpajojen sisällöistä ja haluat työskennellä lasten ja nuorten kanssa, ota yhteyttä.

Paras aika tarjota meille pajaa on kevät, koska ohjelma rakennetaan valmiiksi ennen kesää. Ohjelma julkaistaan joka vuosi elokuun alussa ja ilmoittautuminen tapahtuu koko lukuvuoden pajoihin syyskuun aikana.

Laita ehdotukseesi tarkat tiedot pajan sisällöstä, kohderyhmästä ja kestosta niin pääsemme pohtimaan sopiiko se seuraavan lukuvuoden ohjelmaamme. Keskustelemme myös henkilökohtaisesti kaikkien uusien pajaohjaajien kanssa Kulttuuriaitan toiminnan periaatteista ja tavoitteista. Olemme iloisia, että voimme laajentaa osaavaa joukkoamme uusilla taiteen ammattilaisilla!