Suoraan sisältöön

Jyväskylän kaupunki
Kulttuuripalvelut
Vapaudenkatu 39-41, 4. krs.
40100 Jyväskylä
Huom! Käynti kansalaisopiston päädystä

kulttuuripalvelut[at]jkl.fi
(sähköpostiosoite tavoittaa
koko henkilöstön)

Henkilökohtaiset osoitteet
löydät Yhteystiedot-sivulta.

KulttuuriAitta

”Taiteesta saa ideoita! Kulttuuri kasvattaa yleistietoa. Siinä oppii paljon. Ilman sitä meiltä puuttuisi sivistys ja muita tärkeitä asioita.”

Koulutukset

Kulttuuriaitta järjestää vuosittain erilaisia koulutuksia sekä kasvatusalan ammattilaisille että työpajaohjaajille. Koulutusten ideana on antaa tietoa ja ideoita taiteen keinojen käyttämisestä omassa työssä sekä perehdyttää uusiin menetelmiin. Koulutuksia suunnitellaan yhteistyössä oman alueen taide- ja oppilaitosten kanssa. Koulutuksia voidaan tilata myös muilta lastenkulttuurikeskusten verkoston toimijoilta niiden erityisosaamisalueen mukaan. Kaikki Kulttuuriaitan kunnat järjestävät lisäksi omilla alueillaan eri ammattiryhmille kohdennettuja koulutuksia.

Joka vuosi Kulttuuriaitan yhteistyöverkosto kokoontuu tapaamisiin, joissa esitellään lastenkulttuurin ajankohtaisia aiheita ja keskustellaan kiinnostavista alan teemoista. Koko alueen koulutuksista ja verkostotapaamisista löytyy lisätietoa näiltä sivuilta. Koulutuksista voit myös kysellä tarkemmin koordinaattorilta marjo.tiainen-niemisto@jkl.fi tai suoraan Kulttuuriaitta- kuntien yhteyshenkilöiltä.