Hyppää pääsisältöön
Kuva
Kolme nuorta sekoittaa maaleja työpajalla

Haku syksyn 2021 pajoille on käynnissä!

Tutustu syksyn pajatarjontaan pajakalenterimme avulla!

 

 

Pajalle haetaan hakuaikana sähköisellä hakulomakkeella.

Valinnat pajoille tehdään haastattelujen kautta. Otamme Sinuun yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi, kun hakemuksesi on saapunut meille.

Mikäli sinulla on kysyttävää pajajaksoihin tai hakuun liittyen, voit soittaa pajojen vastuuvalmentajille ma-pe klo 8-16. Valmentajien puhelinnumerot löytyvät kunkin pajan omalta sivulta.
         
Voit halutessasi lähettää kysymyksesi myös sähköpostilla osoitteeseen 
nuorten.taidetyopaja.pajahaku@jyvaskyla.fi

 

Kuka voi hakea pajoille?

Pajoille voi hakea 17-29-vuotias jyväskyläläinen nuori joka on

  • työttömänä työnhakijana tai
  • kuntoutumassa työ- tai opiskeluelämään tai
  • keskeytyksellä opinnoista 

Pajajaksot toteutetaan pääsääntöisesti työkokeiluna tai kuntouttavana työtoimintana. Myös muunlaiset sopimukset pajoille ovat mahdollisia.

Käynti- ja postiosoite

Nuorten taidetyöpaja sijaitsee osoitteessa Matarankatu 6, 40100 Jyväskylä. Osa pajoista toimii Veturitalleilla, osoitteessa Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä.

Henkilökunnan yhteystiedot

Pajojen valmentajien yhteystiedot löytyvät pajakuvausten yhteydestä.

Taidetyöpajan palveluesimiehenä toimii Marja-Sisko Kataikko p.050 5730 607.

Tule tutustumaan toimintaamme!

Taidetyöpajan toimintaan on mahdollisuus päästä tutustumaan, ajankohtaiset koronarajoitukset huomioiden (joko livenä tai virtuaalisesti TEAMsin kautta).

Ilmoittaudu puhelimitse vierailupäiviin:

ke 29.9.2021    Outi p. 046 923 7003 tai Selina p. 050 311 8280

to 25.11.2021   Jarkko p. 050 311 8972

ke 15.12.2021  Piia p. 050 311 8938 tai Tanja p. 050 4481 716

 

Nuorten Taidetyöpaja tarjoaa valmennus-, ohjaus- ja opetuspalveluja 15-29-vuotiaille jyväskyläläisille nuorille aikuisille.

Toiminnallisissa pajoissa harjoitellaan työelämätaitoja, pysähdytään oman elämän ja hyvinvoinnin taitojen äärelle sekä suunnitellaan omaa tulevaisuutta yksilö- ja ryhmävalmennuksen avulla.

Työvälineinä pajoilla toimivat mm. draama, kädentaidot, taiteen ja ilmaisun eri muodot, ruoanlaitto, liikunta, retkeily sekä yksilökeskustelut pajan valmentajien kanssa. Tavoitteena on tukea nuoren työ- ja toimintakykyä sekä vahvistaa nuorta opintoihin, työelämään tai kiinnittymään muihin häntä tukeviin palveluihin.

Taidetyöpajan arjentaitopajoilla vahvistetaan erityisesti nuorten elämänhallinnan ja hyvinvoinnin taitoja sekä työssä ja opiskeluissa tarvittavia valmiuksia. Työelämäpajoilla opitaan pajan erikoistumisalueen ammatillisia taitoja, vahvistetaan työelämässä tarvittavia tieto-taitoja sekä selkiytetään opiskeluun ja työelämään liittyviä suunnitelmia.

Taidetyöpajalla työskennellään myönteisessä, yhteisöllisessä sekä turvallisessa ilmapiirissä jonka henkilökunta ja pajalaiset rakentavat yhdessä. Pajoille hakeutuakseen ei tarvitse olla minkään alan taituri. Avoin mieli ja halu kokeilla uutta riittävät.

Tervetuloa joukkoon!

Löydät meidät myös Instagramista.

Nuorten taidetyöpaja Facebookissa...

Asiasanat: