Hyppää pääsisältöön
Kuva
Miespuolinen opiskelija koronamaski kasvoilla poseeraa kameran edessä

Tälle sivulle on koottu koronaviruksen leviämisen estämiseksi sovittuja linjauksia ja toimenpiteitä, jotka vaikuttavat Jyväskylän nuorisopalvelujen toimintaan toistaiseksi. Sivu päivittyy tarpeen mukaan. 

Jyväskylän kaupungin nuorisotilat ja muut nuorille suunnatut tilat ovat avoinna. Kaupungin koronasuositukset vaikuttavat myös tilojen toimintaan. Osallistujamäärien rajoitusten ohella nuorisotiloilla on käytettävä maskeja. 

Alueellisessa nuorisotyössä (nuorisotilat, liikkuva nuorisotyö) kaikki toimintaan osallistuvat nuoret ja työntekijät käyttävät maskeja THL:n ja Jyväskylän kaupungin suositusten mukaan. THL:n 8.1.2021 antaman kansalaisille antaman maskisuosituksen mukaisesti maskeja suositellaan kaikille 12 vuotta täyttäneille, mutta koska alueellisessa nuorisotyössä eri ikäiset voivat olla samassa tilassa, myös alle 12-vuotiaiden tulee käyttää maskia. Alle 12-vuotiaille maskeja jaetaan nuorisotiloilla.

Nuorten Jyväskylän Discordin avoimelle serverille pääsee kutsulinkillä https://discord.com/invite/3fHFKtj. Lisätietoa serverin toiminnasta Nuorten Jyväskylän verkkosivuilla

Etsivät nuorisotyöntekijät tavoittaa puhelimitse (myös WhatsApp) 050 501 9936 arkisin klo 8-16.00. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse osoitteeseen etsivatyo@jyvaskyla.fi.  

Ohjaamo Jyväskylä on avoinna ti klo 12-17, ke-to klo 12-16. Muina aikoina voit asioida etänä tai ajanvarauksella.  Voit ottaa yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsAppilla numeroon 050 311 8877 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen ohjaamo@jyvaskyla.fi. 

Nuorisovaltuusto käyttää kokouksiinsa etäyhteyksiä. 

Nuorisopalvelut tiedottaa toiminnastaan ja muutoksista myös Facebookissa ja Twitterissä.  

Asiasanat: