Hyppää pääsisältöön
Kuva

SUTSISATSI-TAPAHTUMA - Koko perheen tapahtuma Mäki-Matin perhepuistossa

Ke 25.8.2120 klo 17.00–19.00

Mäki-Matin perhepuistossa järjestetään koko perheen liikunnallinen tapahtuma. Tapahtumaan ovat tervetulleita myös erityislasten perheet. Tapahtumassa on lapsi-aikuinen-tanssituokio, pomppulinna, seurakunnan Sisu-partiotoiminnan esittelyä sekä Taikuri Hölynpöly. Grillipaikalla on mahdollisuus paistaa omia makkaroita ja syödä omia eväitä. Maksuton tapahtuma.

Soveltavan liikunnan luontoliikuntapäivä

7.9.2021
klo 9.00-11.30 lapset
klo 12.00-14.30 aikuiset
Ladun majalla, Ronsuntaipaleentie 279, 40500 Jyväskylä

Jyväskylän liikuntapalvelut järjestää yhteistyössä Tukiliiton Malike-toiminnan kanssa liikunnallisen luontotapahtuman kaikille erityistä tukea tarvitseville liikkujille
Tapahtuma on suunnattu eri tavalla vammaisille henkilöille, tuki- ja liikuntaelinsairauksia tai muita pitkäaikaissairauksia sairastaville henkilöille.
Tapahtuman tarkoituksena on opastaa, jakaa ja lisätä tietoa soveltavan liikunnan mahdollisuuksista Jyväskylässä, sekä liikunnan erityisvälineiden vuokraamisesta tai hankinnasta.
Gradian liikuntaneuvoja opiskelijat on mukana ohjaamassa mm. frisbeegolfia, pienpelejä, leikkejä, matoongintaa, melontaa, suunnistusta ym. Paikalla on mahdollista nauttia omia eväitä laavulla tai nuotiolla, sekä paistaa popcorneja nuotiolla.(Liikuntapalvelut tarjoaa popcornit)
Tapahtumassa mahdollista kokeililla Malikkeen luontoliikunta-apuvälineitä, kuten maastokärryä Joelettea ja erityispyöriä.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille erityisliikkujille, riippumatta asuinpaikkakunnasta.

Ilmoittautuminen tapahtumaan 1.9.2021 mennessä heli.sohkanen[a]jyvaskyla.fi 
Maksuton tapahtuma 

Lisätietoja

Vastaava liikunnanohjaaja, soveltava liikunta
Heli Sohkanen
p. 050 381 9560, heli.sohkanen[a]jyvaskyla.fi

Asiasanat: