Harjoittelupaikat kulttuuripalveluissa

Lisätietoja opiskelijoiden harjoittelusta:
suunnittelija Riikka Polso, riikka.polso(at)jkl.fi
p. 014 266 1663

Hakuaika opiskelijoiden harjoittelupaikkoihin:
Haku on kaksi kertaa vuodessa: maaliskuussa ja lokakuussa. Poikkeustapauksissa kulttuuripalvelut voi rekrytoida harjoittelijoita myös virallisen hakuajan ulkopuolella.

Kyselyt muista työharjoittelupaikoista:
kulttuuripäällikkö Marita Kajander, marita.kajander(at)jkl.fi
p. 014 266 4040

Tarjolla mielenkiintoisia harjoittelupaikkoja kulttuurin ja vapaaehtoistyön parissa syksyllä 2019!

Harjoitteluun otetaan ensisijaisesti kulttuurialan opiskelijoita, mutta tapauskohtaisesti on mahdollista ottaa opiskelijoita myös muilta aloilta. Haemme etupäässä pidempiaikaisiin, 2-5 kuukauden jaksoihin sitoutuvia, Jyväskylässä opiskelevia harjoittelijoita, mutta otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon myös opiskelijoiden omat toiveet harjoitteluajasta.

Hakuaika maaliskuussa

Syksyn harjoittelupaikkojen hakuaika on maaliskuussa ja haemme kahta harjoittelijaa tapahtumatuotannon tehtäviin. Syyskauden ohjelmassa on mm. koko perheen kulttuuritapahtuma Lasten Lysti, Vaparin 25-vuotisjuhla ja Vapaaehtoismessut.

Harjoitteluun haetaan nettilomakkeella, johon pääset tästä: 
https://www.jyvaskyla.fi/lomakkeet/hae-tyoharjoittelijaksi-kulttuuripalveluihin 

Haku päättyy 31.3.

Kulttuuripalvelut 

järjestää hyvinvointia ja elinikäistä toimintakykyä edistäviä palveluja tärkeinä kohderyhminä lapset, nuoret ja ikääntyneet. Vakiintuneita toimintoja ovat lasten ja nuorten kulttuurin yhteistyöverkosto Kulttuuriaitta, ikääntyneille suunnattu Taideapteekin esitys- ja työpajatarjonta sekä kulttuuriluotsitoiminta. Vuosittain järjestettäviä tapahtumia ovat mm. Jyväskylän päivät, Lasten Lysti, Laulusta voimaa -yhteislaulut ja Lounaispuiston kesän tilaisuudet.

Vapari

Jyväskylän kaupungin vapaaehtoistoiminnan palvelut luo mahdollisuuksia laadukkaalle ja organisoidulle vapaaehtoistoiminnalle. Vaparin toimintaan kuuluu vapaehtoistoiminnasta kiinnostuneiden neuvonta ja ohjaaminen, verkostojen kautta vaikuttaminen ja vapaaehtoistoiminta yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.


 

Kyselyt muista työharjoittelupaikoista:
kulttuuripäällikkö Marita Kajander, marita.kajander(at)jkl.fi
p. 014 266 4040