Kulttuuripalvelut

Huom!

Lokakuussa on haku kulttuuripalvelujen kevään 2019 harjoittelupaikkoihin, lisätietoja löydät täältä!

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut

Vapaudenkatu 39-41, 40100 Jyväskylä
4. kerros, käynti kansalaisopiston päädystä

kulttuuripalvelut(at)jkl.fi (osoite tavoittaa koko henkilökunnan)

Kulttuuripalvelut Facebookissa

Kulttuurista iloa ja inspiraatiota arkeen

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut luo edellytyksiä taiteen ja kulttuurin kokemiselle ja tekemiselle järjestämällä tapahtumia sekä tukemalla kaupunkilaisten omaehtoista kulttuuritoimintaa. Kulttuuripalveluiden tärkeitä kohderyhmiä ovat lapset ja ikääntyneet: Kulttuuriaitta ja Lasten Lysti tuovat tekemisen ja kokemisen riemua päiväkoteihin, kouluihin ja perheille kun taas Taideapteekki huolehtii ikäihmisten säännöllisistä taideannoksista päiväkeskuksissa ja hoivakodeissa.

Vuosittain myönnettävillä avustuksilla luodaan edellytyksiä jyväskyläläiselle kulttuuri- ja kansalaistoiminnalle, joka kannustaa hyvinvointia edistävään yhteisölliseen tekemiseen ja rikastuttaa kaupungin kulttuuritarjontaa. Esityksiin ja kulttuurikohteisiin voi tarvittaessa tutustua myös yhdessä vapaaehtoisen kulttuuriluotsin kanssa.

Ajankohtaista kulttuuripalveluissa

Etsimme uutta kulttuurituottajaa!

Oletko sinä mahdollisesti Jyväskylän kaupungin kulttuuripalveluiden uusi työntekijä? Etsimme osaavaan joukkoomme kulttuurituottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu erityisesti lasten ja nuorten kulttuuripalvelujen suunnittelu, toteutus ja kehittäminen painopisteenä erilaisten tapahtumien järjestäminen. Hakuaika päättyy 9.11. klo 14.

Jos kiinnostuit, löydät tarkemmat tiedot ja hakuohjeet kaupungin rekrytoinnin sivulta.


Kysely vapaan kentän toimijoille 31.10. saakka

Jyväskylässä suunnitellaan kulttuuritilojen toimintoja ja investointeja uudella otteella ja Jyväskylän sydän -projektissa kaupungin taidelaitokset ideoivat tulevia sijaintipaikkaratkaisujaan. Vastaa kyselyyn, jonka tavoitteena on edistää Jyväskylän kaupungin ja kulttuurin vapaan kentän välistä yhteistyötä ja auttaa projektia hahmottamaan millaisia intressejä vapaan kentän toimijoilla on etenkin kehittämis-, yhteistyö- ja toimitilasuunnitteluun. Nyt sinulla tai edustamallasi yhteisöllä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten kulttuuri näkyy ja kuuluu tulevaisuuden Jyväskylässä! 

Kysely on auki 31.10. saakka osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/88005129115A32F2  

Jyväskylän kaupungin kulttuuripalvelut

Vapaudenkatu 39-41, 40100 Jyväskylä
4. kerros, käynti kansalaisopiston päädystä

kulttuuripalvelut(at)jkl.fi (osoite tavoittaa koko henkilökunnan)

Kulttuuripalvelut Facebookissa