Hyppää pääsisältöön
 • Kuva
  Talvikävelyreitin opaste kiinnitettynä Ladun Majan punaiseen rakennukseen. Kuva Jyväskylän liikuntapalvelut
  2.2.2023
  Jyväskylän Ladun Majan ulkoilualueelle toteutettu 4,5 kilometrin mittainen talvikävelyreitti on avattu. Merkitty reitti mahdollista liikkumisen talvisessa luonnossa kävellen tai lumikenkäillen helmi-maaliskuun ajan.
 • Kuva
  Jyväskylän satama kylpee talvisessa auringonpaisteessa, lumikerros peittää jäätyneen järven.. Kuva Ari Heinonen
  1.2.2023
  SM-viikon järjestäjätahot ovat julkaisseet Jyväskylässä järjestettävän viikon tapahtumapäivät. Järjestyksessään kahdeksas SM-viikko, ja kolmas talvitapahtuma, järjestetään Jyväskylässä 7.–10. maaliskuuta 2024.
 • Kuva
  Hiihtäjiä Laajavuoren ensilumenladulla. Kuva Touho Häkkinen
  31.1.2023
  Vuoden 2022 keskisuomalaiset liikunnan ja urheilun seuratoimijat, esimerkit ja taustahot ja urheilijat palkittiin 27.1. Keski-Suomen Urheilugaalassa. Jyväskylän vuoden liikuntatekona palkittiin Laajavuoren ensilumenlatu, vuoden lasten liikuttajana palkittiin Huhtasuon yhtenäiskoulu ja Jokeri-palkinnon pokkasi ensimmäistä kertaa viime vuonna järjestetyn Jyväskylän Nuorten Maratonin ideoijat. Vuoden keskisuomalaisena urheilijana palkittiin rallin maailmanmestaruuden voittanut jyväskyläläislähtöinen parivaljakko Kalle Rovanperä ja kartanlukija Jonne Halttunen.
 • Kuva
  Neljä henkilöä maalaamassa graffiteja irtopohjille Lutakonaukiolla. Kuva Mariia Niemi
  31.1.2023
  TAIDFEST-kesäfestivaali järjestetään Lutakonaukiolla ja Tanssisali Lutakossa 20.-21.6.2023. Toista kertaa järjestettävä festivaali on nuorten ja nuorten aikuisten itsensä suunnittelema ja järjestämä tapahtuma. Ensimmäinen kaikille avoin festivaalien suunnittelukerta järjestetään Jyväskylän Veturitalleilla (Veturitallinkatu 6) torstaina 16.2.2023 kello 17–19.
 • Kuva
  Linja-auto Asemakadun ja Vapaudenkadun risteyksessä. Kuva Kristiina Pentikäinen

  Verkkolehti on tuhti tietopaketti. Sivustolta löytyy ajankohtaisia artikkeleita kaupungista, sen palveluista, toiminnasta, tapahtumista ja ihmisistä.

  Ajassa-verkkolehteä selaat ja luet kätevästi - ja jaat juttuja helposti myös kaverille. 

  Suur-Jyväskylän Lehden välissä ilmestyy Jyväskylä-liite 4 kertaa vuodessa. Painettu Jyväskylä-lehti ilmestyi viimeisen kerran 25.11.2020. Lehteä julkaistiin jokaiseen kotiin jaettavana lehtenä vuodesta 1976.

  Vanhoja paperilehtiä voit lukea verkossa: Lehdet ja esitteet

  Kuva
  Ajassa-verkkolehden logo mustalla tekstillä. Kuva Outi Kaakkuri