Hyppää pääsisältöön
Kuva
Nalle hyllyn päällä
Pääsisältö

Kirjastovierailuja järjestetään lapsille, nuorille ja aikuisille. Sisältönä voi ryhmästä ja kirjastosta riippuen olla satutunti, kirjastonkäytön opetusta, kirjavinkkausta, tiedonhaun ohjausta tai kirjaston palveluihin tutustumista. Vierailun ajankohta ja sisältö sovitaan aina etukäteen vierailun kohteena olevan kirjaston kanssa.

Päiväkodit ja muut yhteisöt kirjaston asiakkaana: yhteisökorttisopimus (pdf).

Ryhmän kanssa pääkirjastossa

Ryhmät voivat omatoimisesti vierailla pääkirjastossa aina kirjaston aukioloaikoina. Mikäli toivot ryhmälle käynnin ajaksi opastusta, varaathan käynnillenne ajan etukäteen osoitteesta [email protected].

Opastettu kirjastoon tutustuminen

Käynnin aikana tutustutaan pääkirjaston lastenosastoon sekä osastolta lainattaviin aineistoihin. Tarvittaessa opetellaan, kuinka pääkirjastossa lainataan ja palautetaan kirjoja tai muuta aineistoa.

Uutiskirje varhaiskasvattajille

Kirjastouutiset on Jyväskylän pääkirjaston uutiskirje varhaiskasvattajille. Mukana on ajankohtaisia asioita, lukuvinkkejä ja yhdessä tehtävää. Kirje ilmestyy 2-4 kertaa vuodessa. Uusimman kirjeen pääset lukemaan täältä.

Kirjakassi päiväkodeille -palvelu NOUTO PÄÄKIRJASTOSTA

Päiväkotiryhmät voivat tilata ryhmälleen kassillisen kirjoja valmiiksi kerättynä täyttämällä Pääkirjaston tilauslomakkeen. Lisätietoja tilaamisesta ja toimitusehdoista löydät täältä.

Pääkirjaston vierailuvaraukset:
[email protected].
Kerro viestissä mahdolliset, teille sopivat, vierailuajat.

Ryhmän kanssa alue- tai lähikirjastossa

Ota yhteys omaan kirjastoosi!

Kirjakassi päiväkodeille -palvelu NOUTO KUOKKALAN LÄHIKIRJASTOSTA

Päiväkotiryhmät voivat tilata ryhmälleen kassillisen kirjoja valmiiksi kerättynä täyttämällä Kuokkalan lähikirjaston tilauslomakkeen. Lisätietoja tilaamisesta ja toimitusehdoista löydät täältä.

Palvelu on saatavilla vain Kuokkalan lähikirjastossa ja pääkirjastossa.