Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunginkirjasto

Kortepohjan lähikirjasto

Tervetuloa Kortepohjan lähikirjastoonTervetuloa Kortepohjan lähikirjastoon!

Meiltä löydät luettavaa koko perheelle sekä elokuvia, musiikkia, äänikirjoja ja sanoma- ja aikakauslehtiä. Käytettävissäsi on tietokoneita, kirjaston langaton verkko, skanneri, värikopiokone ja tulostin. Henkilökunta avustaa tarvitsetpa sitten kirjavinkkejä tai neuvoa tiedonhakuun. Tutustu myös e-kirjastoon.

Kirjaston tilat ovat avarat ja liikkuminen rollaattorin, lastenvaunujen tai pyörätuolin kanssa on vaivatonta. Omatoimikirjasto mahdollistaa kirjastossa pistäytymisen myös silloin kun sinulle sopii, tarkista aukioloajat ja lue lisää omatoimikirjasto-sivulta.

Järjestämme satutunteja lapsille ja kirjailtoja kaikille kirjallisuudesta kiinnostuneille. Seuraa tiedotusta tapahtumista nettisivulta tai Facebook-sivultamme.

Tutustu kirjanäyttelyihin ja tee löytöjä kirjaston poistomyyntihyllystä. Tai entäpä jos jäisitkin pelaamaan lautapelejä tai kokoamaan palapeliä?

Opening hours and self-service library


Ajankohtaista

Aukioloajat 15.8.2017-31.5.2018

Henkilökunta palvelee ma-ke klo 13-19 ja to-pe klo 10-16.
Kirjastoon pääsee kirjastokortilla ja pin-koodilla joka päivä klo 8-21.

Aukioloajat on nyt entistä helpompi muistaa, kun pääset käyttämään kirjastoa joka päivä klo 8-21. Joko niin, että kirjasto on avoinna ja henkilökunta paikalla palvelemassa tai kirjaudut sisään kirjastokortilla ja pin-koodilla omatoimisesti. Tervetuloa asioimaan palvelutiskillä tai omatoimisesti!

Datataiturit Kortepohjan kirjastossa perjantaisin 10.11.-22.12. klo 14-16

Tarvitsetko apua oman mobiililaitteesi kanssa? Ota oma puhelin, tabletti tai vaikkapa kannettava tietokone mukaan ja tule kirjastoon! Datataiturit ovat Jyväskylän ammattiopiston datanomiopiskelijoita ja he päivystävät Kortepohjan kirjastossa perjantaisin 10.11.-22.12.2017 klo 14-16. Tervetuloa!

Satutunnit, kirjaillat ja atk-senioreiden kokoontumiset

Ikääntyvien yliopiston vertaisryhmä atk-seniorit kokoontuvat kirjastossa ma 18.9 alkaen aina maanantaisin klo 10-12. Vapaa pääsy! Huom! Ei kokoontumista ma 4.12.2017.

​Satutunnit ovat päättyneet tältä syksyltä. Kevään 2018 satutuntipäivät ilmoitetaan nettisivulla myöhemmin.

Kevään 2018 kirjaillat: 17.1., 14.2., 7.3., 4.4. ja 16.5. klo 18. Kirjailta on kaikille avoin tilaisuus, jossa kirjaston henkilökunta vinkkaa suosikkikirjojaan. Tervetuloa kuuntelemaan lukuvinkkejä!


Kirjastovierailut

Teemme yhteistyötä Kortepohjan koulun, päiväkotien ja muiden alueella toimivien ryhmien kanssa. Ryhmät voivat vierailla kirjastossa ennen aukioloaikaa. Kirjasto tarjoaa myös tiedonhaun ja kirjastonkäytön opetusta koululuokille ja tutustumiskäyntejä päiväkotiryhmille. Ryhmäkäynneistä on sovittava etukäteen kirjaston kanssa. Yhteydenotot vierailuista puh. 014 266 4136 tai sähköpostitse kirjasto.kortepohja@jkl.fi.

Päivitetty 11.12.2017


Kuvia Kortepohjan lähikirjastosta

Palapelin koontia kirjastossaLastenosaston asiakas löytää etsimänsä. Kirjasto syysasussa

Palvelutiski Palautusautomaatit


Yhteystiedot

Isännäntie 3
40740 Jyväskylä
Puh. 014 266 4136
kirjasto.kortepohja@jkl.fi

Kartta
Linja-autot 18, 25

Tykkää meistä Facebookissa!

Seuraa meitä Instagramissa!

Saavutettavuus

Kirjaston ovelle pääsee portaiden kautta tai vaihtoehtoisesti jyrkähköä huoltoväylää pitkin. Pyörätuolille tai lastenvaunuille ovi on hankala kulkea. Henkilökunta avustaa tarvittaessa palveluaikoina asiakasta pääsemään huoltoväylää ylös ja sisään pääsemisessä.

Kirjastotilat ovat yhdessä tasossa ja tilassa mahtuu liikkumaan hyvin pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa. Kirjastosta löytyy lastenrattaat asiakaskäyttöön. Inva-wc:tä ei ole. Lisätietoja saavutettavuudesta saa soittamalla numeroon 014-266 4136 tai sähköpostilla kirjasto.kortepohja@jkl.fi.

Pysäköinti

Kirjasto sijaitsee Kortepohjan ostoskeskuksen vieressä, seurakuntakeskusta vastapäätä. Pysäköinti on ostoskeskuksen parkkipaikalla, josta on lyhyt kävelymatka kirjastoon. Kirjaston asiakkaat voivat käyttää pysäköintialueen keskiosassa sekä ostoskeskuksen etureunassa olevia liikekeskukselle varattuja (merkitty kyltein) 2 tunnin kiekkopysäköintipaikkoja.

Kortepohja-linkkejä

Kortepohjan Asukkaat ry*
Kortepohjan koulu
Kortepohjan päiväkoti
Kortesuon päiväkoti
Onerva Mäen koulu
Torppis

Pikalinkkejä

  • Yhteystiedot:
    Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto
    käyntiosoite:
    Vapaudenkatu 39–41
    PL 50, 40101 Jyväskylä

Copyright Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta