Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunginkirjasto
Jyväskylän kaupunki > Kirjasto ja kulttuuri > Kirjasto > Tapahtumat ja opetus > Uutiset > Jyväskylän kansalaisopiston musiikkikoululaisten kevätkonsertti Palokan aluekirjastossa 7.5.
4.5.2018

Jyväskylän kansalaisopiston musiikkikoululaisten kevätkonsertti Palokan aluekirjastossa 7.5.

Miten harmonikalla taittuvat Game of Thrones-sarjan ja Hurriganesin musiikki? Tule kuulolle Jyväskylän kansalaisopiston musiikkikoulun kevätkonserttiin Palokan aluekirjastoon maanantaina 7.5. klo 18.00. Taitavat, nuoret muusikot soittavat reipashenkisiä kansanmusiikkikappaleita Suomesta, Ruotsista ja Turkista. Konsertissa kuullaan myös harmonikkaesityksiä, jotka seikkailevat perinteisestä harmonikkaohjelmistosta modernimpaan ohjelmistoon.

Musiikkikoulun kevätkonsertissa esiintyvän Nuottiavain-ryhmän instrumentteja ovat viulut, basso, kantele ja piano. Ryhmää johtaa Katri Lepistö. Harmonikkaoppilaita johtaa Silja Makkonen. Konsertin kesto on noin 45 minuuttia. Tilaisuuteen on vapaa pääsy, tervetuloa!

Lisätietoja: Palokan aluekirjasto (Koivutie 5), p. 014 266 4151 tai Katri Lepistö, musiikin suunnittelijaopettaja, Jyväskylän kansalaisopisto, p. 014 26 64080, katri.lepisto[at]jkl.fi

Miia Kantola

Pikalinkkejä

  • Yhteystiedot:
    Jyväskylän kaupunginkirjasto
    käyntiosoite:
    Vapaudenkatu 39–41
    PL 50, 40101 Jyväskylä

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta