Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunginkirjasto
Jyväskylän kaupunki > Kirjasto ja kulttuuri > Kirjasto > Tapahtumat ja opetus > Uutiset > Kirjailija ja toimittaja Minna Lindgren Jyväskylän Kortepohjan lähikirjastossa 17.4.
11.4.2018

Kirjailija ja toimittaja Minna Lindgren Jyväskylän Kortepohjan lähikirjastossa 17.4.

Kirjailija ja toimittaja Minna Lindgren vierailee Kortepohjan lähikirjastossa (Isännäntie 3) kertomassa kirjoistaan ja kirjailijan työstään tiistaina 17.4. kello 18.00.

Lindgren on työskennellyt pitkään muun muassa Yleisradiossa. Hän on tunnettu loistavana ja inspiroivana kirjoittajana ja puhujana, jolla on laaja yleissivistys. Lindgrenin vuonna 2013 ilmestynyt romaani Kuolema Ehtoolehdossa sai riemastuneen vastaanoton, ja kirjasta ollaan tekemässä elokuvaa.

Ehtoolehto-trilogian toinen osa Ehtoolehdon pakolaiset oli niin ikään menestys keväällä 2014. Samana vuonna ilmestyi myös yhdessä Olli Löytyn kanssa kirjoitettu Sinfoniaanisin terveisin – kirjekurssi klassisen musiikin maailmaan, joka sai runsaasti kiitosta lukijakunnalta laidasta laitaan.

Aikaisemmin Lindgren on julkaissut teokset Sivistyksen turha painolasti (Teos, 2011), Leif Segerstam NYT (Teos, 2005), Musiikki on vakava asia (Lokikirjat, 1998) ja Orkesterin koskettimilta pianon palkeille (Tammi, 2001).

Maailmalla Ehtoolehto-trilogiasta on solmittu jo seitsemän käännössopimusta. Pian Lindgrenin läpimurtoromaaneista voi nauttia muun muassa englanniksi, saksaksi, espanjaksi ja ranskaksi.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Lisätietoja: Kortepohjan lähikirjasto, p. 014 266 4136, kirjasto.kortepohja[at]jkl.fi

www.jyvaskyla.fi/kirjasto
www.facebook.com/kortepohjankirjasto
www.instagram.com/kortepohjankirjasto

Miia Kantola

Pikalinkkejä

  • Yhteystiedot:
    Jyväskylän kaupunginkirjasto
    käyntiosoite:
    Vapaudenkatu 39–41
    PL 50, 40101 Jyväskylä

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta