Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunginkirjasto
Jyväskylän kaupunki > Kirjasto ja kulttuuri > Kirjasto > Tapahtumat ja opetus > Uutiset > Keski-kirjastojen tekstiviestien lähetyksessä häiriö
8.3.2018

Keski-kirjastojen tekstiviestien lähetyksessä häiriö

Keskiviikosta 7.3. lähtien Keski-kirjastojen tekstiviestien lähettämisessä on ollut häiriö. Tästä johtuen viestejä varausten noutoilmoituksista ei ole lähtenyt asiakkaille. Tekstiviestejä ei ole lähtenyt myöhässä olevien lainojen palautuspyynnöistäkään. Järjestelmävika on edelleen paikantamatta.

Jos tekstiviestiä noudettavasta varauksesta ei voi lähettää teknisen ongelman vuoksi, asiakkaalle ilmoitetaan varauksen noutamisesta automaattisesti kirjepostilla.

Koska postin kulku voi kestää, kannattaa tarkistaa verkkokirjastoon kirjautumalla onko itselle tullut noudettavia varauksia tai ovatko lainat myöhässä. Noutoilmoituksen voi myös vaihtaa tilapäisesti sähköpostiin verkkokirjaston Omat tiedot -sivulla (kohta Viestiasetukset). Tämä ei kuitenkaan vaikuta jo noudettavissa oleviin varauksiin.

Jos asiakas on valinnut noudettavien varausten ja myöhässä olevan aineiston ilmoitustavaksi sähköpostiviestin, häiriöllä ei ole mitään vaikutusta tähän asiaan.

Keski-kirjastojen verkkokirjasto www.keskikirjastot.fi

Pahoittelemme aiheutunutta häiriötä.

Miia Kantola

Pikalinkkejä

  • Yhteystiedot:
    Jyväskylän kaupunginkirjasto
    käyntiosoite:
    Vapaudenkatu 39–41
    PL 50, 40101 Jyväskylä

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta