Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunginkirjasto
Jyväskylän kaupunki > Kirjasto ja kulttuuri > Kirjasto > Tapahtumat ja opetus > Uutiset > Keski-kirjastojen asiakkaita muistutellaan velkasaldon tyhjentämisestä 1.3. lähtien
28.2.2018

Keski-kirjastojen asiakkaita muistutellaan velkasaldon tyhjentämisestä 1.3. lähtien

Torstaista 1.3. lähtien Keski-kirjastojen asiakkaita kehotetaan tehostetusti tyhjentämään velkasaldonsa kertyneistä kirjastomaksuista. Kyseessä on vuosittainen kampanja, jonka tarkoituksena on kannustaa asiakkaita maksamaan kuukausiakin velkasaldolla olleet maksut. Asiasta muistutetaan kirjastokäynnin yhteydessä.

Pienempikin velkasaldo on maksettava kokonaan. Ellei maksua suoriteta suullisen kehotuksen jälkeen, tulee asiakkaalle seuraavalla asiointikerralla lainauskielto muutamasta eurostakin. Lainauskielto puretaan, kun asiakas on suorittanut maksut kokonaisuudessaan.

Kirjastomaksujen maksaminen onnistuu Keski-kirjastojen verkkokirjastossa, jos asiakkaan maksut ovat tulleet Hankasalmen, Jyväskylän, Jämsän, Laukaan, Luhangan, Toivakan, Uuraisten tai Äänekosken kirjastoista. Jos maksuja on kertynyt jostain toisesta Keski-kirjastojen toimipisteestä, pitää maksut suorittaa kirjastokäynnin yhteydessä.

Miten verkkokirjastossa sitten maksetaan? Kirjaudu verkkokirjastoon kirjastokorttisi numerolla ja siihen liitetyllä pin-koodilla, jonka saa kirjastosta. Valitse ylävalikosta ’Maksuni’ ja seuraa ohjeistusta eteenpäin. Kirjastomaksut maksetaan asiakkaan omassa verkkopankissa, joten ota pankkitunnukset jo valmiiksi esille. Maksunvälityspalvelun toteuttaa jyväskyläläinen Paytrail.

www.keskikirjastot.fi

Lisätietoja: Lea Hassinen, osastosihteeri, Jyväskylän kaupunginkirjasto, p. 014 266 4101, lea.hassinen[at]jkl.fi

Miia Kantola

Pikalinkkejä

  • Yhteystiedot:
    Jyväskylän kaupunginkirjasto
    käyntiosoite:
    Vapaudenkatu 39–41
    PL 50, 40101 Jyväskylä

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta