Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunginkirjasto
Jyväskylän kaupunki > Kirjasto ja kulttuuri > Kirjasto > Tapahtumat ja opetus > Uutiset > Asukasilta Vesangan koululla 12.12. klo 17.30
5.12.2017

Asukasilta Vesangan koululla 12.12. klo 17.30

Tervetuloa keskustelemaan Vesangan alueen perusopetus-, varhaiskasvatus- ja kirjastopalvelujen tulevaisuuden suunnitelmista ja tilaratkaisuista Vesangan koulun liikuntasalissa järjestettävään asukasiltaan tiistaina 12.12. klo 17.30-19.00.

Vesangan koulun määräaikaisesta koulutilaelementistä luovutaan kesällä 2018 ja koulun tarpeesta nousevan lisärakentamisen hankesuunnittelu on ajankohtaista. Lisärakentamista suunnitellaan huomioiden tulevien vuosien tilankäyttötarpeet sekä uudenlaisten oppimisympäristöjen rakentamisen periaatteet.

Ennen lisätilan valmistumista Vesanka-talossa joudutaan tekemään muutoksia kirjasto- ja koulutiloissa. Muutokset mahdollistavat nykyisten tilojen monimuotoisemman käytön. Tilaisuudessa esitellään suunnittelun tämän hetken tilannetta ja keskustellaan tulevasta.

Mukana keskustelemassa ovat sivistyksen toimialajohtaja Eino Leisimo, perusopetuksen palvelujohtaja Tuija Rasinen, varhaiskasvatuksen palvelujohtaja Hannamaija Väkiparta sekä kirjastotoimenjohtaja Seija Laitinen-Kuisma, Tilapalvelun hankesuunnitteluarkkitehti Kaisa Jokinen ja kaavoituksesta kaavoitustutkija Anna Isopoussu. Myös sivistyksen osallisuustyöstä vastaava suunnittelija Tanja Räty on mukana.

Lisätietoja:
Jyväskylän kaupunki, perusopetuksen palvelujohtaja, Tuija Rasinen, p. 014 266 4984

Antti Laukkarinen

Pikalinkkejä

  • Yhteystiedot:
    Jyväskylän kaupunginkirjasto – Keski-Suomen maakuntakirjasto
    käyntiosoite:
    Vapaudenkatu 39–41
    PL 50, 40101 Jyväskylä

Copyright Jyväskylän kaupunki 2017 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta