Suoraan sisältöön
Jyväskylän kaupunginkirjasto
Jyväskylän kaupunki > Kirjasto ja kulttuuri > Kirjasto > Tapahtumat ja opetus > Uutiset > Tartu Keski-kirjastojen kesän Lukuhaasteeseen ja lue kuin et koskaan aikaisemmin
11.7.2018

Tartu Keski-kirjastojen kesän Lukuhaasteeseen ja lue kuin et koskaan aikaisemmin

Sukellatko tarinoihin laiturin nokasta, kesämökillä? Luetko hiljaisina aamuina, kun kukaan ei ole vielä herännyt? Luetko metsän siimeksessä, pöydän alla tai ääneen naapurille? Tänä kesänä voit tehdä kaiken tämän. Keski-kirjastojen Lukuhaaste houkuttelee lukemaan kaiken ikäisiä kirjallisuuden ystäviä.

Haasteessa ovat mukana Hankasalmen, Jyväskylän, Jämsän, Karstulan, Keuruun, Kinnulan, Laukaan, Muuramen, Pihtiputaan, Saarijärven, Toivakan ja Äänekosken kirjastot. Haaste päättyy 31.8.2018.

Miten osallistun Lukuhaasteeseen?

Lukuhaastelistan voi noutaa mistä tahansa Keski-kirjastosta. Lukuformaatin voi itse valita: E-kirjat, äänikirjat, perinteiset kirjat – kaikki käy. Haastelistaan rastitetaan omat lukukokemukset sitä mukaa, kun niitä kertyy.

Osa Keski-kirjastoista järjestää Lukuhaasteeseen liittyen asiakaskilpailun, joten lukemalla voi myös voittaa. Tarkasta kirjastostasi järjestetäänkö siellä kilpailua. Jyväskylän kaupungin kirjastoissa asiakaskilpailun palkintoina on viisi leffalippupakettia (kaksi lippua / paketti). Jo kymmenellä haasterastilla pääsee arvontaan mukaan. Palauta täytetty haastelappu mihin tahansa Jyväskylän kaupunginkirjaston toimipisteeseen 31.8. mennessä ja saatat voittaa elokuvaelämyksiä!

Kesän Lukuhaaste kaikenikäisille

Lisätietoja Lukuhaasteesta ja asiakaskilpailusta saat omasta lähikirjastostasi: www.keskikirjastot.fi/web/arena/kirjastot

Miia Kantola

Pikalinkkejä

  • Yhteystiedot:
    Jyväskylän kaupunginkirjasto
    käyntiosoite:
    Vapaudenkatu 39–41
    PL 50, 40101 Jyväskylä

Copyright Jyväskylän kaupunki 2018 | Sivun alkuun | Tietoa sivustosta