osallistuminen

Lapsi ajaa pyörällä metsässä.
29.05.2020

Jyväskylän uudeksi lapsipyöräilypormestariksi lukuvuodelle 2020-2021 on valittu 10-vuotias Eemil Penttinen. Virkapyörä ja pormestarin käädyt luovutetaan syyskuussa.

Aikuinen ohjaa lasta tehtävässä
25.05.2020

Lasten huoltajilla on mahdollisuus osallistua varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen suunnitteluun, kehittämiseen ja arviointiin.

Visualisointi Suomen käsityön museon julkisivun puista oranssiin puettuina.
Tule mukaan pukemaan museon edustan puut!
13.05.2020

Suomen käsityön museo lanseeraa virkkauskampanjan, jonka tavoitteena on pukea museon edustan puut oranssiin ja muistuttaa käsityön virkistävästä vaikutuksesta ja yhdessä tekemisen ilosta. Virkkauskampanjaan toivotaan osallistuvan niin museon omien vapaaehtoisten kuin kaupunkilaistenkin tai kenen tahansa käsityön ystävän ympäri Suomen. 

Kolme oppilasta tutkiin tablettia vatsallaan maaten
09.03.2020

Talous ja nuoret TAT:in kehittämässä Yrityskylässä oppilaat harjoittelevat yhteiskunnan ja yritysten toimintaa pienoiskaupungiksi rakennetussa oppimisympäristössä. Yrityskylä mahdollistaa opetussuunnitelman tavoitteista oppilaiden osallisuuteen, vaikuttamiseen ja kestävän kulutuskäyttäytymiseen sekä talousosaamisen edistämiseen oivallisen ympäristön.

Nuoria rivissä iloisina
20.02.2020

Jyväskylän nuorisovaltuuston Huippukokouksessa torstaina 20.2.2020 päätettiin nuorisovaltuuston 17 000 euron hankerahan jaosta. Huippukokouksessa julkaistiin myös nuorisovaltuuston mielipidekirjoitus nuorten harrastusmahdollisuuksista.

Puheenjohtajan nuija
20.11.2019

Kokouksessa aluekoordinaattori Heidi Nissinen esitteli YK:n Agenda2030 - tavoitteet nuorisovaltuustolle ja nuorisovaltuusto päätti sitoutua edistämään näitä tavoitteita. Kokouksessa myös nimettiin nuorisovaltuuston edustaja ja varaedustaja kaupunginvaltuustoon, sekä päätettiin uusi edustaja liikuntaolosuhdefoorumiin.

Sivut

Tilaa syöte