oppiminen

Ihmisten kädet yhdessä
23.09.2020

Uutta Sisukas-toimintaa ja Suomen ensimmäistä Sisukas-tiimiä esitellään lastensuojelulaitosten ja koulujen yhteistyöiltapäivässä 28.9.2020

Kolme oppilasta tutkiin tablettia vatsallaan maaten
02.06.2020

Tämän päivän kieltenopiskelussa painotetaan suullisen kielitaidon merkitystä. Oppilaille tarjotaan mahdollisuuksia kuulla ja oppia vieraita kieliä toiminnallisilla opetusmenetelmillä.

Kolme oppilasta tutkiin tablettia vatsallaan maaten
09.03.2020

Talous ja nuoret TAT:in kehittämässä Yrityskylässä oppilaat harjoittelevat yhteiskunnan ja yritysten toimintaa pienoiskaupungiksi rakennetussa oppimisympäristössä. Yrityskylä mahdollistaa opetussuunnitelman tavoitteista oppilaiden osallisuuteen, vaikuttamiseen ja kestävän kulutuskäyttäytymiseen sekä talousosaamisen edistämiseen oivallisen ympäristön.

Jääpallon pelaajat urheiluleirillä
15.01.2020

Jyväskylän 330 urheilua harrastavaa yläkoululaista osallistuu 13.-16.1.2020 järjestettävälle urheiluleirille osana normaalia kouluviikkoa.  Leiripäiviin sisältyy urheiluun liittyvää ohjelmaa ja välissä opiskellaan oppilaan oman opintosuunnitelman mukaisesti sovittuja koulutehtäviä. Leirin toimintapisteet sijoittuvat Hippoksen alueelle ja lähialueen liikuntapaikoille.

Sivut

Tilaa syöte