nuoret

Tyttö käyttää pädiä, tutkii Harrastakotona.fi-sivustoa
Lapsille, nuorille ja perheille suunnatulla Harrastakotona.fi-sivustolla jo 50.000 kävijää
29.05.2020

Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton Harrastakotona.fi-sivusto perustettiin palvelemaan koronaepidemian vuoksi kotiin jääneitä lapsia ja nuoria. Sivuston tavoitteena on, että lapset, nuoret ja perheet kaikkialla löytäisivät mukavaa tekemistä sekä mahdollisuuksia kokea ja kokeilla taidetta poikkeustilanteessakin.

Koulujen päättäjäispäivänä 30.5. nuorille tekemistä, katseltavaa ja kuunneltavaa verkossa - julisteen kuva
25.05.2020

Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut järjestää koulujen päättäjäispäivänä lauantaina 30.5. ohjelmaa pääasiassa verkossa, mutta jalkautuu tarvittaessa kaduille.

Mahdollisuuksia -näyttelyprojekti Jyväskylän taidemuseossa kesällä 2020
18.6–6.9.2020 ti-su klo 11-18

Mahdollisuuksia – nuorten tunteita ja ajatuksia ilmastonmuutoksesta

Ilmastonmuutos muovaa ympäristöämme hurjaa vauhtia määrittäen samalla maailmaa, jossa tulevaisuudessa elämme.  Nuoret eivät ole voineet vaikuttaa ilmastonmuutokseen silloin, kun se olisi vielä ollut mahdollista estää, mikä asettaa nuoret hankalien kysymysten äärelle: onko oikeus tuntea pelkoa, vihaa tai toivoa? Kuka kantaa vastuun menneisyydestä? Mitä voimme vaatia muilta ja itseltämme? Millainen tulevaisuus sukupolvellamme on? 

Discord-logo
05.05.2020

Nuorten Jyväskylän Discord-serverillä järjestetään perjantaina 8.5. klo 14:00-15:30 alle 30-vuotiaille suunnattu teemakeskustelu yksinäisyydestä ja siihen liittyvistä kokemuksista.

lapsi ja kaksi aikuista ulkoilemassa metsätiellä
06.04.2020

Päivitetty 20.5.2020. Koronaepidemia ja poikkeusolot voivat aiheuttaa perheissä huolta ja haasteita arjessa, mikä näkyy myös Jyväskylän kaupungin lastensuojelun päivystykseen tulleiden yhteydenottojen määrässä. Lastensuojeluun tulee myös puheluita, joiden oikeampi osoite olisi perheneuvola tai perheoikeudelliset palvelut.

Sivut

Tilaa syöte