museot

Keskisuomalainen kirjastokortti
27.12.2020

Jyväskylän museot houkuttelevat jälleen kävijöitä tutustumaan ilmaiseksi näyttelyihin keskisuomalaista kirjastokorttia näyttämällä. Perinteinen kampanja on voimassa 1.1.-28.2.2021 Suomen käsityön museossa, Jyväskylän taidemuseossa sekä Keski-Suomen museossa. 

Käytäthän kasvomaskia myös museovierailullasi. Kuvassa intendentti Teija Lammi opastamassa kulttuuriluotseja Matkalla maan keskipisteeseen -näyttelyyn.
24.09.2020

Jyväskylän kaupunki on antanut torstaina 24.9. laajan maskisuosituksen yli 15-vuotiaille asukkailleen kahden viikon ajaksi. Suositus koskee julkisia sisätiloja ja yleisötilaisuuksia. Tulethan museoon vain terveenä ja pidät huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta.

Päivi Ollikainen opastaa ryhmää museon perusnäyttelyyn.
Elokuun alusta alkaen museoihin voi varata opastuksia ja työpajoja sekä varata tiloja käyttöön.
03.08.2020

Jyväskylän kaupungin museot purkavat koronan vuoksi voimassa olleita rajoituksia 1.8. alkaen. Keski-Suomen museo, Jyväskylän taidemuseo sekä Suomen käsityön museo ottavat jälleen vastaan ryhmäkävijöitä sekä opastus- ja työpajavarauksia. 

Kaupungin oma tuttu Local Fellow hehkuu jälleen Jyväskylän taidemuseon pihakatuteoksena. Kuva Jukka Silokunnas.
02.06.2020

Uuden turkoosin värin pintaansa saanut teos sai samalla uuden nimen. Local Fellow on toisinto kesän 2019 Local Polyp -pihakatuteoksesta. Toteutuksesta ovat vastanneet jyväskyläläiset taiteilijat Jonna Suurhasko ja Jukka Silokunnas.

Tilaa syöte