liikunta

Puheenjohtajan nuija
23.10.2019

Jyväskylän kulttuuri- ja liikuntalautakunta käsitteli muun muassa kaksi valtuustoaloitetta ja päätti kevään kokousajat.

Lapset pelaavat sählyä ja hyppäävät trampoliinilla
22.10.2019

Jyväskylän varhaiskasvatuksen esiopetusryhmiin on hankittu lasten fyysistä aktiivisuutta mittaavia ReimaGo-aktiivisuusrannekkeita. Ranneke kertoo lapsikohtaisesti, kuinka paljon aktiivisia tunteja ja askelia päivän aikana kertyy.

värivalot valaisemassa puita
Koe elämysvalot pimeän aikaan
17.10.2019

Nyt kannattaa suunnata Jyväskylän Taka-Keljossa sijaitsevalle Ladun majan ulkoilualueelle, sillä alueen virkistysreittejä ja rakenteita on uudistettu.

postikorttikuva Jyväsjärvi
11.10.2019

Jyväskylä osallistuu Pekingissä järjestettäville talviurheilumessuille (World Winter Sport Expo) 17.– 20.10. osana Suomen yhteisosastoa, jonka teemana on ”Winter starts from Finland”. Kyseessä on yksi maailman suurimmista talviurheilumessuista ja Suomi on messujen ”Country of Honour”. Jyväskylää tuodaan esiin Suomen johtavana liikunta- ja terveysalan tutkimuksen ja koulutuksen kaupunkina.

Nuoret venyttelee
02.10.2019

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia ja Kuortaneen urheiluopisto käynnistävät valtakunnallisesti merkittävän yhteistyön liikunta-alan opiskelumahdollisuuksien parantamiseksi Jyväskylässä ja Keski-Suomessa. Yhteistyömalli on esitelty opetus- ja kulttuuriministeriölle, ja se on saanut myönteisen palautteen. 

Sivut

Tilaa syöte