lapsi

Teksti Välitäthän toisista - käytäthän maskia ja kaupungin logo sekä kuva linja-autossa istuvasta naisesta maski kasvoilla
25.09.2020

Yli 15-vuotias käyttää maskia varhaiskasvatuksen toimipisteissä. Varhaiskasvatuksen asiakasmaksuihin myönnetään maksuhyvitys tartuntatautilain mukaisista karanteenipäivistä.

Lapset liikkumassa aikuisen kanssa
10.09.2020

PIILO-tutkimus on Likesin ja Jyväskylän yliopiston koordinoima pienten lasten liikunnan ilon, fyysisen aktiivisuuden ja motoristen taitojen seurannan tutkimus- ja kehittämishanke, joka kytkeytyy valtakunnalliseen Liikkuva varhaiskasvatus -ohjelmaan.

Kolme iloista tyttöä pihaleikkitelineessä leikkimässä
08.09.2020

Syysloman aikainen varhaiskasvatuksen tarve ilmoitetaan 18.9. mennessä Tieto Edu-järjestelmässä. Perheet ovat saaneet Tieto Edu-viestin, jossa ohjeistetaan tarkemmin ilmoittamisesta.  

Kolme poikaa pötköttelee lattialla
31.08.2020

Jyväskylän varhaiskasvatuksen kerhotoiminta käynnistyy tiistaina 1.9.2020. Tarjolla on lasten kerhoja, perhekerhoja ja perhekahviloita aamu- ja iltapäivisin eri puolilla Jyväskylää.

Kädet muodostavat sydämen
02.07.2020

Oletko huolissasi läheisen, tutun, naapurin tai omasta arjessa pärjäämisestä, turvallisuudesta tai hyvinvoinnista? Huolta voi olla lapsesta, aikuisesta tai ikäihmisestä.

Aikuinen ja lapset sohvalla kirjaa lukemassa
17.06.2020

Huoltajat kokevat, että lasten ja varhaiskasvattajien välinen vuorovaikutus toimii hyvin. Henkilöstö kokee onnistuvansa lasten yksilöllisten tarpeiden huomioimisessa entistä paremmin.

Lapset ja aikuinen lukevat kirjaa lattialla vatsallaan pötköttäen
17.06.2020

Kun lapsi aloittaa kunnallisessa varhaiskasvatuksessa, tulee perheen tehdä tuloselvitys viimeistään hoidon aloittamiskuukauden loppuun mennessä.

Sivut

Tilaa syöte