kulttuuri

25.05.2020

Jyväskylän kaupunginteatterin esityskausi päättyi ennen aikojaan koronaviruksen aiheuttamien peruutusten vuoksi jo maaliskuun alkupuolella. Syksyn 2019 ja kevään 2020 aikana teatterissa ennätti käydä yli 52 500 katsojaa.

Valkoinen kirjastokortti kädessä
25.05.2020

Kesäkuussa kirjoja pääsee taas lainaamaan kahdeksassa kirjastossa. Kirjastopalvelut toimivat kuitenkin kesän ajan rajoitetuin palveluin.

Jyväskylä Sinfonia -luonasi-kamarikonserttisarjan lyömäsoittaja June Binnie
25.05.2020

Jyväskylä Sinfonia otti suuren digiharppauksen tänä keväänä, kun loppukevään livekonsertit jouduttiin perumaan koronavirusepidemian takia. Parissa viikossa luotiin kokonaan uusi tapa tuottaa korkeatasoisia konserttielämyksiä orkesterin yleisölle, tällä kertaa Youtube-kanavan kautta verkossa.

Asiakas selaa kirjaa kirjastoautossa
18.05.2020

Kirjastoautot toimittavat varattuja aineistoja asiakkaille muutamana päivänä kesäkuussa. Mukaansa voi napata myös uutuusteoksen, mutta pidempää asiointia joutuu vielä odottamaan.

Jyväskylän sinfonian muusikoita
15.05.2020

Jyväskylä Sinfonia kartoittaa asiakkaidensa ajatuksia koronavirustilanteen keskellä ja tulevaa syyskautta ajatellen. Millä mielellä odotat syksyä? Entä uskotko tulevasi konsertteihin ja muihin tapahtumiin syyskaudella?

Lastu-valoteos pääkirjaston portaikon yläpuolella
14.05.2020

Kun kirjojen varausmahdollisuus avattiin Jyväskylän kaupunginkirjastossa viikko sitten keskiviikkona 6.5., tarttui moni kirjaston asiakas tuumasta toimeen. Viime viikon loppuun mennessä Jyväskylän kaupunginkirjaston aineistoihin oli tehty yli 9000 varausta.

Puheenjohtajan nuija
13.05.2020

Lautakunta päätti liikuntapalvelujen 1.7.2020 voimaan tulevan hinnaston, toimintasäännön ja kokousajat sekä julisti teatterinjohtajan viran haettavaksi. Lisäksi lautakunta merkitsi tiedoksi arviointikertomuksen.

Visualisointi Suomen käsityön museon julkisivun puista oranssiin puettuina.
Tule mukaan pukemaan museon edustan puut!
13.05.2020

Suomen käsityön museo lanseeraa virkkauskampanjan, jonka tavoitteena on pukea museon edustan puut oranssiin ja muistuttaa käsityön virkistävästä vaikutuksesta ja yhdessä tekemisen ilosta. Virkkauskampanjaan toivotaan osallistuvan niin museon omien vapaaehtoisten kuin kaupunkilaistenkin tai kenen tahansa käsityön ystävän ympäri Suomen. 

Naavankainen ja Tökkyrä -peikot tanssivat mökin edessä, kuva Riku Suonio
Mystinen metsä -konsertti katsottavissa 21.-24.5.

Sivut

Tilaa syöte