koronavirus

Viittomakielisille on tarjolla tiedotteita omalla kielellä
15.04.2021

Videolla kerrotaan ajankohtaisista palveluista ja toiminnoista sekä koronavirustilanteesta Jyväskylässä.

Lelulla leikkivän lapsen kädet
14.04.2021

Mahdollinen altistuminen on tapahtunut 12.–13.4. Terveydenhuolto on tavoittanut kaikki karanteeniin määrättyjen lasten huoltajat.

Koronasairaanhoitaja laittaa näytteen putkiloon.
06.04.2021

Vaikka pääsiäisen aikana Jyväskylässä määrättiin karanteeniin reilut 250 lasta kouluista ja varhaiskasvatuksesta, uutta laajaa tartuntarypästä ei Jyväskylässä ole ilmennyt, vaan pääosa tartunnoista oli mukana jo viime viikon tilastoissa. Viime viikolla (vko13) tartuntoja oli Jyväskylässä 46 kappaletta, eli saman verran kuin edellisellä viikolla. Nyt lomien jälkeen tulee kuitenkin hakeutua pienistäkin oireista testiin, jotta tartuntatilanne saadaan pidettyä hallinnassa.

Hoitaja suojavarusteissa valmistelee koronanäytteenottoa
05.04.2021

Kuokkalan yhtenäiskoulusta on määrätty eilisen ja tämän päivän aikana koronakaranteeniin lähes 150 henkilöä. Tartuntaketju ilmeni pääsiäisen aikaan. Laajan jäljityksen ja soittokierroksen myötä kaikkien altistuneiden oppilaiden perheet on nyt saatu tavoitettua. Kaikki altistuneet ohjataan koronatesteihin.

Tiedotelappu ikkunassa, taustalla koronahoitaja ja asiakaspisteet.
04.04.2021

Jyväskylässä on asetettu uusia koronakaranteeneja Kypärämäen ja Viitaniemen koululle sekä Taikalampun päiväkotiin Kuokkalassa. Altistumiset ovat tapahtuneet ennen pääsiäistä ja karanteenit kestävät 14 vuorokautta altistumispäivästä. Perheet on tavoitettu ja heille on annettu tarkka tieto karanteenin kestosta altistumisajankohdan mukaisesti.

Maski on pöydällä
02.04.2021

Huhtasuon yhtenäiskoulusta asetettiin tänään karanteeniin 38 henkilöä. Altistuminen on tapahtunut 30. tai 31.3. Karanteenit kestävät 14 vuorokautta altistumisesta. Terveydenhuolto on tavoittanut kaikki karanteeniin määrättyjen oppilaiden huoltajat. Kaikki altistuneet ohjataan koronatestiin.

Lapsi piirtää liiduilla koronavirusta asfalttiin
01.04.2021

Vaajakummun yhtenäiskoulun esiopetuksesta asetettiin tänään karanteeniin 30 henkilöä. Mahdollinen altistuminen on tapahtunut 29.3. Karanteenit kestävät 14 vuorokautta altistumisesta. Terveydenhuolto on tavoittanut kaikki karanteeniin määrättyjen huoltajat. Kaikki mahdollisesti altistuneet ohjataan koronatestiin. Esiopetukseen voi palata terveenä karanteenin jälkeen 12.4.

Savulahden päiväkodin ja koulun yhteinen musiikkitila ja soittimet
31.03.2021

Jyväskylän Kangasvuoren päiväkotikoulusta asetettiin tänään 12 oppilasta karanteeniin mahdollisen koronavirukselle altistumisen takia. Mahdollinen altistuminen on tapahtunut 29.3. ja karanteenit kestävät 12.4. saakka.

Sivut

Tilaa syöte